Anu: Elin viikon ilman rahaa

09.09.2013 00:13
Anu: Elin viikon ilman rahaa

Anu kertoi muille asukkaille tarinan tositv-ohjelmasta, johon hän oli osallistunut Virossa. Viikon aikana Anu joutui kerjäämään kaiken muilta ihmisiltä.

Asukkaat viettivät aikaa ulkona ja puhe siirtyi köyhyyteen. Anu paljasti hurjan tarinan tositv-ohjelmasta, johon hän oli osallistunut Virossa. Ohjelmassa Anu oli joutunut elämään viikon ilman rahaa ja kerjäämään vaatteet, ruoan, asuinsijan ja auton muilta ihmisiltä.

– Me tehtiin sellainen kokeilu, että aloitettiin aivan alastomina, maanantaiaamuna, niin sanotusti alastomana. Me oltiin siinä mielessä alasti, että meille annettiin valkoiset kylpytakit, mutta me oltiin paljain jaloin. Sitten heitettiin kadulle ja piti olla viikko, pärjätä ilman mitään, Anu selitti.

Anu oli joutunut ohjelman takia valehtelemaan jopa hotellin henkilökunnalle saadakseen yösijan. Asiakaspalvelija oli myöhemmin erotettu, koska tämä oli uskonut ohjelmantekijöiden selitykset.

– Tuotantoyhtiö halusi korvata pojalle, mutta poika ei ottanut apua vastaan, Anu selitti ja kertoi pojan pitäneen entistä työnantajaansa tyhmänä, kun tämä ei tajunnut ilmaisen mainoksen päälle.

Raskaana ollut auttoi

Anu sanoi oppineensa viikosta ilman rahaa paljon. Hämmästyttävää oli, että bensaa kerjätessään hän sai eniten odottamattomalta taholta.

– Eestiläiset ei antanut meille penniäkään, suomalaiset antoi pikkaisen, yks raskaana oleva antoi meille tankin täyteen, Anu selitti.

Myöhemmin niitä yrittäjiä, jotka eivät olleet lahjoittaneet naisille rahaa, oli harmittanut.

– Kaikki ne jotka antoi, oli myöhemmin hirveen onnellisia, Anu selitti.

Muut asukkaat kuuntelivat tarinaa innostuneena. Keskustelu jatkui ulkona iloisissa merkeissä.

Teppo ja Frederik aloittivat juoruamisen

(Sub)

Uutisaiheet: Anu

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje