Anu häädöstä: Mä voin äänestää pois kenet vaan

11.10.2013 17:45
Anu häädöstä: Mä voin äänestää pois kenet vaan

Tuleva häätö ei jännittänyt Anua. Hän kertoi voivansa äänestää talosta pois kenet vaan, koska ei ollut ystävystynyt BB-talossa kenenkään kanssa.

Anu kertoi päiväkirjahuoneessa viime hetken tunnelmistaan. Hänelle päivällä tullut ilmoitus siitä, että heidän tuli äänestää illalla yksi asukkaista pois, ei tullut yllätyksenä.

– Kai nyt jonkun pitää lähteä joka tapauksessa, ei ole väliä meneekö nyt vai sunnuntaina, Anu selitti.

Äänestyspakko oli kuitenkin Anun mukaan muuttanut tunnelmaa talossa.

– On vaan hiljaisempaa ja surullisempaa. Kaikki ovat hiljaisia eikä puhu paljon mitään, Huomaa, että ollaan vähän surullisia, järkyttyneitä, vähän alakuloisia, Anu selitti.

Tuleva äänestys tuli Anun mukaan olemaan todella vaikea. Nainen oli jo ilmoittanut muille asukkaille, että jos hän tulisi olemaan kahden äänestettävän joukossa, häntä saisi äänestää.

Anu ei uskonut voittoonsa

Äänestystilanne tulisi kuitenkin olemaan vaikea, sillä Anun mukaan he olivat kuin yhtä suurta perhettä. Tällä viikolla talossa oli Anun mukaan vältytty myös riidoilta.

– En osaa yhtään sanoa kenet äänestäisin mieluiten pois, koska tällaista ihmistä ei olekaan, Anu sanoi.

Toisaalta äänestys tulisi olemaan sillä tavalla helppo, että Anu oli saanut talossa vain kavereita, mutta ei oikeita ystäviä.

– Mä voin äänestää pois kenet vaan, ei siinä mielessä sydän kyllä säry. Mulla ei ole väliä kenen kanssa mä jään tänne tai ketä menee pois, tulen kaikkien kanssa hyvin toimeen, Anu sanoi.

Anu ei uskonut olevansa itse kauden voittaja, sillä ulkomaalainen tuli hänen mukaansa tuskin voittamaan kilpailua.

– Totta kai se olis kunnia ja ilo ja onni, mut en nää mitään mahdollisuuksia voittaa tätä kisaa. Mullahan oli vaatteitakin pakattuna mukaan kolmeks viikoks, Anu kertoi.

Niko Isoveljelle: Päällisin puolin kaikki on tosi hyvin

Katso video Anun päiväkirjahuonevierailusta 24/7-palvelusta

(Sub)

Uutisaiheet: Anu, päiväkirjahuone

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje