Anu Saagim-Ratia maineestaan Suomessa: Olen paholainen

03.09.2013 22:11
Anu Saagim-Ratia maineestaan Suomessa: Olen paholainen

Anu Saagim-Ratia ei usko Big Brotherin vaikuttavan julkisuuskuvaansa negatiivisesti. – Mä luulen, että pahemmaksi se ei voi enää mennä, nainen naureskelee.

Virolaisen viihdelehti Elu24:n päätoimittaja, muotoilija Ristomatti Ratian vaimo Anu Saagim-Ratia sanoo, ettei aluksi halunnut lähteä mukaan Big Brother -ohjelmaan.

– En ole katsonut BB:tä yhtään. Ja se ei-vastaus tuli siitä, että katsoin nopeasti netistä Suomen ja Iso-Britannian BB:tä ja se mitä näin, oli aivan kauheaa! Sanoin, että en mene mukaan tällaiseen idioottimaisuuteen, Anu kauhistelee.

– Mutta tässä mä nyt olen. Katsotaan mitä tästä seuraa! Ja tästä tuli sellainen tunne, että tämä voi olla mielenkiintoista ja ehkä kaduttaa myöhemmin, etten lähtenyt mukaan. Elämässä pitää kokeilla kaikkea, Anu jatkaa.

Anu tunnustaa olevansa hieman klaustrofobinen ihminen, ja sanoo pelkäävänsä hieman sitä, että BB-talosta voisi tulla koppiin sulkemisen tunne. Mutta muutoin naista ei Isoveljen tulevat metkut juuri jännitä.

– Lohdutan itseäni sillä, että olen neuvostoajan lapsi, olen nähnyt kaikenlaista kurjuutta ja köyhyyttä. Olen ollut karkuri kotimaasta ja on ollut nälkää ja tosi pahoja tilanteita. En usko, että turvallisessa, ihanassa, ihmeellisessä Suomessa joudun mihinkään hirveään tilanteeseen.

"En edes halua voittaa"

Puhuttaessa Anun nykyisestä julkisuuskuvasta ja Big Brotherin mahdollisista vaikutuksista siihen, repeää virolaisnainen nauruun.

– Mä luulen, että tämän pahemmaksi se ei voi enää mennä! Jos mun nimi sanotaan Suomessa, niin ihmisille heijastuu paholaisen kuva, Anu nauraa.

– Lehtijutut ovat kuitenkin aina yksi juttu. Talossa en pysty koko ajan näyttelemään ja esiintymään, ehkä olen siellä se Anu Saagim kuka todellisuudessa olen. Vaikka ei sitä tiedä, jos siellä on kieroja ihmisiä, ja jos tulen pahalle päälle, niin voi tapahtua mitä vain, hän jatkaa.

Anu ei usko voittavansa Julkkis Big Brotheria, eikä hän edes sitä halua. Hän on tyytyväinen vaikka parin viikon oleskeluun talossa.

– Tiedän että se on pahasti sanottu, ettei halua voittaa. Mutta kuusi viikkoa on oikeasti paha näin aktiiviselle ihmiselle. Pelkään sellaista lannistumista, jos mulla ei ole mitään tekemistä, Anu tuumaa.

Tutustu profiiliin

Katso Anun videohaastattelu

(Sub)

Uutisaiheet: Anu

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje