Anu Tiina Jylhästä: Leikattu kaunottaresta hirviöksi

10.10.2013 11:20

Aamupäivällä kauneuskirurgia puhutti asukkaita. Anu kertoi mielipiteensä tapansa mukaan suoraan.

Asukkaat juttelivat makuuhuoneessa aamupäivän ratoksi. Puhe oli ajautunut koskemaan kauneuskirurgiaa, ja pian juteltiin siitä, mitä silikonirintojen laitattaminen maksoi Suomessa ja Virossa.

Etenkin Anu oli kiinnostunut, millaisia hintaeroja kauneuskirurgiassa oli naapurimaita verratessa: mitä silikonirinnat maksoivat Suomessa ja mitä Virossa.

– Mikä se.. Tiina järjestää niitä siellä Tallinnassa? Anu kysyi viitaten Tiina Jylhään.

– Joo, Johanna sanoi.

– Tunnetko Tiinaa? Aleks kysyi.

– Tunnen, mut mä en niinku... Anu aloitti, ja kertoi sitten saaneensa kutsun naisen syntymäpäiväjuhlillekin, mutta ettei ollut mennyt.

Sitten Anu intoutui tunnustamaan jotain.

– Jos mä sanon rehellisesti teille.. niin joskus kun asuin Ruotsissa, tunsin hänet aika hyvin ja hän oli itsensä näköinen, Anu viittasi Tiina Jylhään.

– Meni vuosia, vuosia, ja muutin Amerikkaan, ja tulin takaisin Suomeen, ja mä en tuntenut sitä ihmistä enää. Se oli leikannut itsensä toiseksi ihmiseksi. Jos mä näytän teille kuvia siltä ajalta, kun asuin Ruotsissa... Anu paljasti.

Anu kertoi tunteneensa naisen tuolloin silloisen miehensä kautta.

– Hän oli hirveen kaunis, vaalea, suomalainen, nätti tyttö, kaunis. Mut pitää ihan rehellisesti sanoa... kun mä tulin takaisin ja katoin ja vertasin, että kaunottaresta on tehty hirviö, sori vaan, Anu tykitti.

Jori nauroi. Anu vielä painotti, että Tiina oli hänen mielestään ollut hyvin kaunis, jopa niin, että olisi Anun mukaan voinut kisailla vaikka missin tittelistä.

Tämän jälkeen asukit juttelivat vielä muista kuuluisista ihmisistä, joiden omia piirteitä kauneuskirurgiset toimenpiteet olivat radikaalisti muuttaneet.

– Jos ihminen jämähtää johonkin kauneusleikkauksiin, niin se tekee itestään monsterin, Anu totesi.

Johannakin komppasi, etteivät liialliset kauneusleikkaukset tehneet ihmiselle hyvää.

– Se on sama kun anoreksiassa, sun minäkuva muuttuu, et enää itse nää sitä, Johanna kuvaili kauneusleikkauksia loputtomasti hamuavia.

Tämän jälkeen asukit juttelivat vielä jonkin aikaa aiheesta makuuhuoneessa lekotellen.

Jori paljasti: Minulla on ruumisarkku kotona

Sara puhui unissaan – hämmentyi itsekin

(Sub)

Uutisaiheet: Anu, Johanna, Jori

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje