Anu valenimesi: Nyt on kauniiden ja rohkeiden vuoro

20.09.2013 15:13

Talossa vietettiin Saran päivää, mutta hemmottelupäivän pysäyttivät valenimeämiset. Kolme naisasukasta oli käynyt antamassa valenimeämispisteitä ja seuraavana vuorossa oli Anu.

Anu saapui päiväkirjahuoneeseen itsevarmana ja pitkän peilailutuokion jälkeen. Isoveli pyysi naisen antamaan kaksi pistettä asukkaalle, kenet haluaisi eniten lähtevän talosta.

– Annan kaksi pistettä Saralle ja syy on semmonen, että viime viikolla lähti rumat ja pahat ja nyt saa lähteä sitten kauniit ja rohkeat. Sara on kiva tyttö, aina hyvällä tuulella. Tosi kohtelias ja huomaavainen, mutta nyt on kauniitten ja rohkeiden vuoro vaan, mun mielestä, Anu perusteli pisteitään.

Yhden pisteen Anu antoi lähestulkoon samasta syystä kuin Sarallekin. Nainen halusi talosta ulos kauniit ja rohkeat ihmiset.

– Yhden pisteen antaisin Tepolle, koska hän on myös kaunis ja rohkea. Hän on hauskakin jopa, alussa hän oli vähän semmonen tosikko ja narsistisempi, mut nyt se menee leikkiin mukaan ja on tosi kiva ja sen kanssa voi jopa jutellakin. Kiva poika, mutta koska hän on kaunis ja rohkea hän saa lähteä, Anu sanoi.

Valenimeämiset jatkuivat talossa.

Johanna valenimesi – päätös yhdestä pisteestä vaikea

Anne-Mari valenimesi: Aistin kaksinaamaisuutta

Claudia valenimesi yhden nais- ja miesasukkaan

Kuka on saanut eniten pisteitä? Tämä on valenimeämisten tilanne nyt!

(Sub)

Uutisaiheet: Anu, nimeämiset

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje