Anu yllätysstrippareista: Olisin ollut kimpussa

07.10.2013 21:30

Asukkaat saivat nähdä videon Saran ja Aleksin tehtävää häirinneistä strippareista. Etenkin Anu ihasteli hilpeää menoa.

Asukkaat olivat kokoontuneet keittiöön tutkailemaan Nikon kokkailua. Mies oli luvannut väsätä kaikille lämpimiä voileipiä, ja näin mies sanojensa mittaisesti toteuttikin lupaustaan.

Jutustelun keskeytti taloon lennähtänyt putkiposti. Sara otti kirjeen valmiina lukemaan viestin muille. Samalla Isoveli kuulutti asukkaat kokoontumaan olohuoneen sohvalle ja pian lupa kirjeen lukemiseen saatiin.

Sara aloitti lukemisen.

– Tänään on selvitetty kumpi sukupuoli suoriutuu paremmin nykypäivän haasteista. Samalla on asetettu perinteiset roolijaot ja sukupuolten vahvuudet suurennuslasin alle, ja tarkkailtu ovatko naiset hoivaajia ja miehet kylmänviileitä loogikoita, Sara luki.

Postista selvisi, että mittelö ei ollut ollut kovin tasaväkinen. Naiset olivat voittaneet kaksi ensimmäistä koitosta. Matemaattisia kykyjä vaatineesta keskimmäisestä tehtävästä asukkaat saivat nähdä myös ruudulta videokoosteen. Kokelaina olleet Sara ja Aleks eivät olleet saaneet kertoa muille, mitä olivat lisähuoneessa kokeneet, joten tapahtumat tulivat muille nyt yllätyksenä.

Pian ruudulta alkoi pyöriä kuvaa siitä, miten Sara ja Aleks olivat suorittaneet tehtävää, ja kuinka huoneeseen oli pöllähtänyt kaksi stripparia häiritsemään kaksikon visaisia laskutehtäviä.

– Voi jeesus! huusi Anu innoissaan.

Kaikki nauroivat kovin ja innokasta kiljuntaa kuului.

– Oiii, ihanaa! Anu ja Johannakin ihastelivat show'ta.

– Mä oisin unohtanut koko matikan, Anu hihitti.

– Suu napsuu, Niko huomasi.

Aleksia nauratti videon katselu. Johanna totesi, että naisstrippari oli huoneessa ihan turha. Videon loputtua kaikki totesivat koettelemuksen näyttäneen olleen hauska ja ihana.

– Mä oisin sen kimpussa ollut, Anu vielä totesi nauraen.

Sara luki Isoveljen viestin loppuun. Miehet olivat voittaneet päivätehtävän viimeisen, Keittiössä suhisee -koitoksen. Kokonaisuuden voitajia olivat kuitenkin naiset. Tästä asukkaille kuulemma seurasi vielä hauskaa tekemistä.

– Onneksi olkoon naiset. Palkintona suorituksestanne saatte nöyryyttää miehiä vielä hauskassa pihapelissä, nimeltä Hole. Pelissä miesten on suoritettava heittonsa ns. huonommalla kädellä ja yhdellä jalalla seisten. Naiset saavat heittää normaalisti, Sara luki.

Niko oli tehnyt huomion Aleksin käytöksestä videolla, jonka jakoi muillekin.

– Kyllä äijä kerran kurkkas, kun näit p*rseen! Niko totesi Aleksille.

– Ai kuka? Aleks kysyi nauraen.

– No sinä! Niko huusi.

Niko jäi vielä hetkeksi puuhaamaan muille tekemiensä lämpimien voileipiensä kanssa. Muut suuntasivat jo ulospäin ottamaan selvää, millainen peli oli tiedossa.

Sukupuolten taisto: Tulos

Niko pystytti makkariin jalkahoitolan – katso kuvat!

Johanna ja Jori jakoivat haarukat ja lusikat – kumman taktiikka vei voittoon?

(Sub)

Uutisaiheet: Sara, Aleks, Anu, Johanna

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje