Asukkaat heräsivät uuteen aamuun – viikko jo vierähtänyt

10.09.2013 09:26

Frederik heräsi ensimmäisenä uuteen aamuun BB-talossa. Pian myös Johanna ja Andy saapuivat miehen seuraksi. Valot räpsähtivät makuuhuoneisiin, joka sai nukkuvat asukkaat laittamaan peiton kasvojen peitoksi.

Frederikiä, Johannaa ja Andya lukuun ottamatta kaikki asukkaat vetivät sikeitä. Isoveli yritti herättää asukkaat ensimmäiseksi toivottamalla asukkaille hyvää huomenta. Reaktiot olivat hitaita, joten Isoveli ilmoitti, että kaikkien asukkaiden olisi vaihdettava patterit mikrofoneihinsa.

Susanna nosti päänsä ensimmäisenä peiton alta. Jori nousi myös nopeasti keittiötä kohti. Asukkaiden vielä kamppaillessa heräämisen kanssa, meni Johanna varastohuoneeseen valitsemaan tuotteita aamupalaa varten. Andy saapui naisen avuksi ja kantoi painavan laatikollisen tuotteita keittiöön.

Asukkaat nauttivat hiljaisuudesta, mutta keittiön täytti Frederikin ja Johannan pohdinta jo päivällä syötävästä ruuasta. Asukkaat huomasivat keittiön olevan erityisen siisti ja selvisi, että Andy ja Teppo olivat touhunneet illalla keittiössä.

– Okei, yllätetään friidut, Andy tokaisi.

Asukkaat jatkoivat aamutoimiaan keittiössä. Osa asukkaista makaili vielä sängyissään.

Frederik ja Johanna heräsivät ensimmäisinä

Teppo ja Andy järjestivät yöllä muille yllätyksen, katso video

(Sub)

Uutisaiheet: Jori, Frederik, Andy, Johanna

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje