Asukkaat opettelivat kuumia lattarirytmejä

04.10.2013 15:08

Aleksin päivän kunniaksi taloon saapui Juan, joka opetti asukkaille hikistä lattaritanssia. Katso vauhdikas video!

Asukkaille oli aikaisemmin tullut tieto siitä, että he viettivät Aleksin päivää. Juhlallisuudet olivat alkaneet sillä, kun BB-talon edellisen kauden asukas Leina oli astellut sisään. Kaunotar oli tarjoillut hämmästyneille asukkaille Aleksin lempidrinkit. Tämän jälkeen asukkaat söivät iloisissa tunnelmissa.

Jonkin ajan kuluttua julkkisasukkaat kutsuttiin sohville Big Brotherin toimesta. Asukkaat odottelivat malttamattomina sitä, mitä oikein olisi luvassa. Yhtäkkiä BB-talon ovi aukesi ja taloon asteli energinen tanssinopettaja Juan.

Mies tervehti iloisesti englanninkielellä asukkaita ja muistutti kaveriaan Eskoa siitä, että he eivät voisi puhua espanjaa yhdessä kuten talon ulkopuolella. Juan kertoi, että hän opettaisi BB-talon seitsemälle sen hetkisellä asukkaalle reggeatonia ja kehotti kaikkia siirtymään olohuoneen isolle lattialle.

– I am your present, olen lahjasi, Juan huudahti hämmästyneelle Aleksille.

– Aleks tule eteen, tää on sun päiväsi! tanssinopettaja komensi "päivänsankaria".

Tämän jälkeen alkoi hikinen treenitunti reggeatonin maailmaan. Asukkaita nauratti aluksi etenkin Nikon persoonallinen tanssityyli. Niko ei ollut asiasta moksiskaan, vaan sheikkasi yhä enemmän peppuaan Juanin ohjeiden mukaan.

Tanssinopettaja paljasti tuntevansa Eskon: Voittajasuosikki

Aleksin toivebiisi herkisti asukkaat, katso video

(Sub)

Uutisaiheet: tehtävät, Aleks

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje