Asukkaat saivat asut tehtävää varten

12.09.2013 17:56

Asukkaat lepäilivät isossa ja pienessä makuuhuoneessa, kun Isoveli lähetti taloon putkipostia. Marianne saapui ensimmäisenä postin kimppuun. Putkipostin seurauksena asukkaille selvisi, että miesten asut löytyvät varastohuoneesta.

Asukkaat eivät reagoineet postin saapumiseen nopeasti, joten Isoveli pyysi asukkaita kokoontumaan sohvalle. Marianne kulki kirjeen kanssa ympäri taloa ja Isoveli toisti kuulutuksen sohvalle kokoontumisesta.

– Mitä sä siinä virnuilet, Marianne Jorille.

– Voi juma, ku mua rupes nyt ahistaa, Jori arveli.

– Ei se asu, vaan se s**tanan pomppiminen, Jori lisäsi.

Frederik hieroi silmiään rauhallisesti. Pian Isoveli antoi asukkaille luvan avata kuoren. Marianne avasi kuoren ja ryhtyi lukemaan postin sisältöä. Teppo naureskeli Mariannen lukiessa tekstiä. Marianne kertoi, missä tanssiesitykset tulisi esittää ja sai Jorin huolestumaan.

– Ei käy, mulla on suunniteltu se sinne toiselle puolelle, Jori kommentoi.

Marianne jatkoi lukemista ja sanoi, että ensimmäisenä esityksen esittäisi Teppo ja Aleks. Viesti päättyi siihen, että asukkaille ilmoitettiin asujen olevan varastohuoneessa.

– Noni hyvä, hoidetaan homma himaan, Teppo sanoi.

Osa asukkaista ryntäsi varastohuoneeseen hakemaan asuja. Frederik jäi istuskelemaan sohvalle ja siirtyi sieltä isoon makuuhuoneeseen. Aleks hihitteli varastohuoneen ovella ja esti naisten sinne saapumista.

– Nuo ei saa nähä vielä, Aleks sanoi.

Jori hipelöi asuja ja arveli, että asut olivat väärin merkattu. Jori saisi laittaa ylleen vaaleanpunaisen tutun ja Teppo ja Aleks punaisen tiukan asun.

– Onkohan nää väärinpäin, Jori kysyi.

– Eihän pihvillä mitään mekkoa ole, Jori arveli.

Frederik makoili sohvalla, kun Aleks ja Jori hivelivät asuja varastohuoneessa. Osa naisista oli poistunut pihalle, mutta osa kulki ympäri taloa.

– Me ei katota oikeesti, Anu arveli.

Teppo saapui varastohuoneeseen kovasti nauraen. Pian hän veti asut ulos ja saapui isoon makuuhuoneeseen vaihtamaan vaatteitaan. Frederikin ilme oli vakava.

– Ihan v*tun jäätävä, Teppo.

Teppo, Jori ja Aleks pukivat asujaan naureskellen päälleen. Sara, Claudia ja Marianne valmistautuivat pihalla tuomaroimaan. Asukkaat jäivät vaihtamaan vaatteitaan.

Tanssin taikaa – suoritukset

(Sub)

Uutisaiheet: Jori, Frederik, Teppo, tehtävät

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje