Asukkaat saivat päiväkirjahuoneesta makean yllätyksen

11.09.2013 08:45

Iltatehtävän suorittamisen jälkeen BB-taloon toimitettiin lisää vaahtokarkkeja, joista asukkaat eivät liiemmin enää jaksaneet innostua. Marianne kuitenkin informoi, että Isoveli oli luvannut porukalle vielä toisenkin palkinnon.

Claudia ja Andy suorittivat vielä yöllä tunnerikkaan päivän jälkipuintia BB-talon valkoisen pöydän ääressä. Kaksikon keskustelu kuitenkin päättyi heti, kun päiväkirjahuoneesta palasi sinne aiemmin painunut porukka: Marianne, Anu, Susanna, Jori sekä Teppo.

BB-talossa oli aiemmin suoritettu iltatehtävää, jossa viisi asukasta oli tunkenut mahdollisimman paljon vaahtokarkkeja suuhunsa. Samalla heidän oli pitänyt suu täynnä vastata Isoveljen esittämiin yleistietokysymyksiin. Myöhemmin suorituksia oli näytetty television kautta myös muille asukkaille, ja niistä oli saatu makeat naurut.

– Tää ei oo vielä ees palkinto mikä tuli! Marianne ilmoitti innokkaasti.

– Marshmallows... we are the champions of the world, lauleskeli Andy lakonisesti nähtyään, mitä porukka toi päiväkirjahuoneesta mukanaan.

Marianne: Huomen tulee lisää

Poppoo oli saanut Big Brotherilta ison kasan vaahtokarkkeja. Teppo kantoi pinkin laatikon pöytään, jonka äärelle asukkaista osa istuutui.

– Vaahtokarkit korvaa musiikin ja viinin, vitsaili Marianne viitaten asukkaiden aiempiin toivomuksiin.

– Ei tää oo viel mitään, huomen tulee lisää, hän kuitenkin jatkoi toiveikkaana.

Vaahtokarkit eivät enää yön pimeydessä suurempaa intoa asukkaissa herättäneet, ja osa päättikin painua suoraan nukkumaan.

Claudia, Andy, Marianne ja Teppo jäivät vielä juttelemaan. Teppo ja Marianne kertoivat Isoveljen sanoneen, että asukkaille olisi seuraavana päivänä luvassa vielä lisää palkintoja iltatehtävän tiimoilta. Palkinto puhutti hetken, kunnes pöydän ääressä siirryttiin toisiin aiheisiin.

Seuraa BB-talon keskiviikkopäivää suorana 24/7-palvelusta!

Asukkaat saivat salaisen iltatehtävän – suut täyteen vaahtokarkkeja!

Jori loisti vaahtokarkkihaasteessa – mongersi päättäväisenä

Isoveli paljasti karkkihaasteen asukkaille – talo täyttyi naurusta

Claudia avautui Andylle olostaan BB-talossa, katso video

(Sub)

Uutisaiheet: Marianne

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje