Asukkaat saivat tiedon Frederikin luovuttamisesta

17.09.2013 22:17

Big Brother -taloon näytettiin Frederikin päiväkirjahuoneessa ennen poistumistaan tekemä tervehdysvideo.

Frederik oli kutsuttu päiväkirjahuoneeseen. Hän oli aiemmin ilmoittanut Isoveljelle luovuttavansa Julkkis Big Brotherin. Muut asukkaat olivat tästä vielä tyystin tietämättömiä. Frederikiä ei kuulunut takaisin päiväkirjahuoneesta, ja yllättäen muut asukkaat kutsuttiin sohvalle. Mies oli otettu ulos talosta jo samana iltana, ja nyt oli vuorossa hänen terveisensä asukkaille.

Osa asukkaista veikkaili, että Frederik olisi poistunut talosta. Nopeasti televisio välähtikin päälle ja kuvassa oli Frederik päiväkirjahuoneessa.

Frederik kuvaili videolla lyhyesti itseään ja menoa BB-talossa, ja lopuksi toivotti asukkaille hyvää matkaa Big Brother -talossa.

Kun video päättyi, ryhtyivät asukkaat puimaan tuoreinta käännettä, ja Sara kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Kun Sara palasi Isoveljen puheilta, välitti hän muille tiedon Frederikin luovuttamisesta.

– Eli hän on lähtenyt, Sara aloitti.

– Hän lähti ihan omasta tahdostaan, ja kaikki on sillä hyvin, nainen jatkoi.

Sara tiedotti, että asukkaiden tuli nyt pukea päälleen hyväntekeväisyyskilpailuun liittyvät satuhahmoasunsa ja sen jälkeen suunnata päiväkirjahuoneen eteen odottamaan.

Tunnelma talossa oli hämmästynyt, mutta samalla erityisesti naiset yrittivät nostattaa fiilistä positiivisempaan suuntaan.

Keskiviikon Julkkis Big Brother -päälähetys kello 22.00 esittää Frederikin luovuttamisen päiväkirjahuoneessa.

Luovuttanut Frederik ulos talosta

Miten ilta BB-talossa jatkuu? Seuraa 24/7-palvelua!

(Sub)

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje