Asukkaat suorittivat talossa inventaariota – Anu nihkeili

26.09.2013 16:49

Jori sai Isoveljeltä leikkimielisen tehtävän, jossa hänen täytyi seisoa paikallaan ja huudella muille asukkaille erilaisia tuotteita ja esineitä. Muut asukkaat joutuivat etsimään ja näyttivät Jorille, että kyseinen tuote löytyy talosta. Hyvin onnistuneesta tehtävästä asukkaita odottaisi palkinto.

Asukkaat olivat päiväunilla, kunnes Jori sai Isoveljeltä tehtävän. Isoveli selitti miehelle tehtävässä olevan kyse siitä, että asukkaiden tulisi rynnätä etsimään erilaisia tuotteita Jorin pyynnöstä. Jorin sanoessa esimerkiksi hammasharja tuli kaikkien asukkaiden näyttää miehelle oma hammasharjansa.

Jori ilmoitti kaikille asukkaille, että heillä olisi tehtävänä tehdä inventaario. Niko ja Aleks ihmettelivät sanaa inventaario, mutta Jori kertoi asukkaille mistä oli kyse. Myös Esko ihmetteli tehtävää.

– Tää on ihan hyvässä hengessä tehty, Jori sanoi.

Osa asukkaista nukkui vielä, mutta Jori ilmoitti, että jokaisen asukkaan tulisi osallistua. Susanna ja Anne-Mari herätettiin viimeisenä.

– Oisit ottanu sen pikkuleteistä kiinni, Aleks vitsaili.

Asukkaat oleilivat sohvan läheisyydessä ja odottivat, että myös Susanna tulisi muiden luokse. Viimeinkin kaikki olivat paikalla ja tehtävä voisi alkaa. Jori ilmoitti asukkaille mistä tehtävässä oli kyse.

– Kun mä luettelen täältä jonku esineen, esim hammasharja ja kaikkien tulee näyttää ne, Jori selitti.

– Ne pitää fyysisesti näyttää, Jori lisäsi.

Mies myös muistutti, että asukkaille on luvassa palkinto, jos he suorittaisivat tehtävän iloisesti.

– Ihanaa, Sara ja Aleks huusivat.

– Voidaanks aloittaa, Esko kysyi.

Asukkaat menivät ensimmäisenä kylpyhuoneeseen hakemaan omat hammasharjansa ja näyttivät nämä Jorille. Osa asukkaita kuitenkin halusi uuden hammasharjat. Pian Sara ehdotti, että jokaiselle voisi hankkia uudet hammasharjat.

– Kaikille uudet, Jori huusi.

Seuraavaksi asukkaat esittelivät Jorille talossa olevat höylät. Sara ilmoitti jälleen, että naisille voisi tuoda lisää.

– Hymyile nyt ku tää on kiva juttu, Esko tokaisi.

Aleks ja Niko turhautuivat Jorin kysyessä onko talossa paljon partavaahtoa.

– Kolme uutta tarvitaan, Jori ilmoitti.

Asukkaat olivat hieman nuivana tehtävän aikana, mutta Esko heitti ajoittain kommentteja, jotka saivat asukkaat hymyilemään. Anu istui tehtävän aikana sohvalla muiden ryntäillessä paikasta toiseen. Asukkaat toivoivat, että myös Anu osallistuisi. Nainen pysyi kuitenkin sohvalla, koska muut asukkaat hoitivat työn.

Asukkaat jäivät suorittamaan inventaariota.

(Sub)

Uutisaiheet: Jori, Anu

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje