Asukkaat yllättyivät – tehtävässä erikoinen kielivaatimus

10.10.2013 18:11

Sara ja Jori kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen ja muut asukkaat saivat sillä välin putkipostia. Putkipostista selvisi, että asukkaiden tulisi puhua rallienglantia.

Johanna luki Isoveljeltä saapuneen putkipostin, josta selvisi Jorin ja Saran olleen Vivus-hyväntekeväisyyskilpailun mestarit. Muut asukkaat olisivat toimittajia, joiden tuli esittää heiltä kaksi kysymystä sujuvalla rallienglannilla.

– Miettikää tarkkaan mitä kisaan liittyvää haluatte kysyä sujuvalla rallienglannilla. Mitä viihdyttävämpi lehdistötilaisuudesta tulee, sitä todennäköisemmin hyväntekeväisyyspottinne kasvaa, Johanna luki.

Anu ei ollut tehtävästä mielissään, mutta Aleks naureskeli ääneen.

– En osaa mitään kysyy, Anu sanoi.

– You can ask anything, Niko ja Aleks sanoivat.

Asukkaat keskustelivat hieman englanniksi, jotta haastattelu sujuisi paremmin. Johanna ja Anu pelkäsivät suoriutumistaan toimittajanroolissa. Naiset ajattelivat, että eivät keksisi mitään kysymyksiä. Niko odotti lehdistötilaisuutta innolla ja keksi useita kysymyksiä Saralle ja Jorille esitettäväksi.

– Why did you win this race, Niko arveli kysyvänsä.

Niko myös suhautteli treenimielessä rallienglanniksi, että miltä Saralta mahtoi tuntua voittaa tällainen ralli ensimmäisenä naisena.

Jori ja Sara olivat päiväkirjahuoneessa, kun muut asukkaat siirtyivät pihalle. Asukkaat jäivät odottamaan lehdistötilaisuuden alkamista kysymyksiä ideoiden.

Lehdistötiedote

Nikon rääkyvä loppukiri ei tuottanut tulosta – vaati hyvitystä

(Sub)

Uutisaiheet: tehtävät, Niko, Aleks, Johanna, Anu

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje