Big Brotherin mobiilisivu on nyt BB Syke!

02.09.2013 13:46
Big Brotherin mobiilisivu on nyt BB Syke!

Big Brotherin mobiilisivuston on nyt nimeltään BB Syke. Osallistu, vaikuta, keskustele ja jaa!

Big Brotherin mobiilisivusto on nyt nimeltään BB Syke. BB Syke on aito 2nd Screen -palvelu, jonka avulla pääset osallistumaan Big Brotherin tv-lähetyksiin uudella tavalla, keskustelemaan toisten BB-katsojien kanssa ja jakamaan videoklippejä BB-ohjelmista.

Katsojan valinta nyt mobiilissa!

Vivus.fin tarjoamaan Katsojan valinta -äänestykseen pääset osallistumaan ainoastaan BB Sykkeen kautta suorien tv-lähetysten aikana. Katsojan valinta vaikuttaa suoraan talon tapahtumiin ja kertoo katsojien mielipiteitä. Sen avulla olet osa suoria tv-lähetyksiä.

BB Sykkeessä voit myös kätevästi seurata vilkasta Twitter-keskustelua talon tapahtumista ja asukkaista sekä osallistua itse keskusteluun.

Jaa tv-hetki

BB Syke sisältää punaisen Jaa tv-hetki -napin, joka aktivoituu tv-ohjelmien aikana. Jos bongaat tv-lähetyksestä mielenkiintoisen kohdan, jonka haluat jakaa sosiaalisessa mediassa, se onnistuu kätevästi Jaa tv-hetki -napilla. Paina nappia sen ollessa punainen ja 30 sekunnin video on valmis jaettavaksi Facebookissa tai Twitterissä kommentin kera. Voit myös selailla muiden jakamia klippejä ja jakaa niitä eteenpäin. Jaa tv-hetki -toiminto on tehty yhdessä Tellyon kanssa.

BB Sykkeestä löydät myös perinteiseen tapaan BB-uutiset, videoklipit, kuvagalleriat, tiedot asukkaista, häätöäänestysohjeet sekä linkin mobiili-Katsomon BB 24/7-palveluun.

Jaa tv-hetki on vasta beta-versio. Otamme palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan mielellämme!

Big Brotherin mobiilisivu on nyt BB Syke!

Millaisilla laitteilla BB Syke toimii?

BB Sykkeeseen pääset surffaamalla älylaitteellasi osoitteeseen sub.fi/bbsyke. Palvelu toimii uusimmilla älylaitteilla (iOS5 ja uudemmat käyttöjärjestelmät, Android 2.3 ja uudemmat käyttöjärjestelmät ja WindowsPhone 7.5 ja uudemmat käyttöjärjestelmät).

Osallistu, vaikuta, keskustele, jaa – ole osa BB Sykettä!

Voit edelleen osallistua myös tekstarilla. Sub.fi/bigbrotheriin nousevassa BB Sykkeessä näkyvät tekstiviestitse numeroon 173121 lähetetyt viestit (viestin hinta 0,99 €, sisältää alv:n), Twitterissä hashtagilla #bbsuomi kirjoitetut viestit sekä poimintoja Facebookin Big Brother Suomi -ryhmän keskustelusta.

Sub.fi/bbsyke toimii vain älypuhelimissa ja tableteissa.

(Sub)

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje