Claudia ei käyttänyt uimalakkia – hiukset saivat uuden värin

05.09.2013 18:47

Ennen viimeistä suorittajaa hyväntekeväisyystehtävän äärelle pääsivät Claudia ja Johanna.

Hyväntekeväisyystehtävää lähti suorittamaan kahdeksantena Claudia. Asukkaiden tuli vuorollaan etsiä määrätyn ajan sisällä tehtäväalueelle ilmestyneestä jauhovuoresta levy, joka kasvatti hyväntekeväisyyspottia sadalla eurolla.

Tehtävässä olivat jo onnistuneet Sara, Jori, Marianne, Teppo, Anu ja viimeisimpänä Kai. Vain Susanna oli epäonnistunut tehtävässä.

Claudia ei muiden asukkaiden tavoin vetänyt uimalakkia päähänsä ja polvisuojia polviinsa, vaan suuntasi jauhojen joukkoon pelkät suojalasit ja käsiraudat varusteinaan.

Claudia möyri ja ryömi kasassa pitkään, mutta tuloksetta. Minuutit kuluivat, mutta levyä ei löytynyt. Lopulta Isoveli ilmoitti ajan olevan loppu – Claudiakin oli epäonnistunut tehtävässä.

Asukkaat eivät tuntuneet pettyneen myöskään Claudian epäonnistumiseen. Jos kaikki asukkaat olisivat onnistuneet hyväntekeväisyystehtävässä, olisivat he saaneet satasten lisäksi yllätyspalkinnon, joka kuitenkin menetettiin jo Susannan suorituksen myötä.

Johanna kasvatti hyväntekeväisyyspottia

Claudian jälkeen etsintävuorossa oli Johanna. Johanna aloitti levynetsimisprojektin muiden tapaan vauhdikkaasti, mutta minuutteja kului. Hän kuitenkin suoriutui tehtävästä kunnialla ja löysi levyn hyväntekeväisyyspottia kartuttaen.

Johanna kertoi muille osuneensa levyyn monta kertaa, mutta sitten se oli aina karannut häneltä. Jori laskeskeli, että nyt asukkailla oli koossa kahdeksansataa euroa hyväntekeväisyyspotissa.

BB-talon ensimmäinen hyväntekeväisyystehtävä – Sara sukelsi jauhoihin!

Anu, Susanna ja Kai jauhoissa – ensimmäinen epäonnistuminen

BB Extrassa vieraana Martina Aitolehti

(Sub)

Uutisaiheet: Claudia, Johanna, tehtävät

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje