Claudia ja Susanna suunnittelivat nimeämisiä – kolme nimeä nousi esiin

09.09.2013 11:32

Juonittelu aloitettiin maanantaina jo varhaisessa vaiheessa. Ainakin Claudia ja Susanna aikoivat antaa nimeämispisteitä samoille henkilöille.

Susanna, Claudia ja Aleks olivat vetäytyneet pieneen makuuhuoneeseen. Keskustelunaiheeksi nousivat seuraavat nimeämiset ja häätöäänestys.

– Mä veikkaan, et mä oon ens äänestyksessä, Aleks arveli.

Claudia ja Susanna eivät tätä suuremmin kommentoineet, mutta ottivat pian puheeksi Saran, joka heidän mielestään oli liian hiljainen.

– Pakkohan tääl on saada muiden huumoria heittää, naiset pohtivat.

Molemmat olivat sitä mieltä, että Sara oli jollain tavoin estynyt. Nainen ei paljon talossa osallistunut keskusteluihin, vaan viihtyi hiljaa ja omissa oloissaan.

Sara, Teppo ja Anu häätöäänestykseen?

Claudia totesi, että tulisi luultavasti nimeämään Saran ja Tepon. Susanna päätti, että listaan pitäisi varoiksi lisätä vielä kolmaskin nimi. Ensimmäisen viikon häätöäänestyksessä oli ollut kolme asukasta, jotka Andy oli saanut valita.

– No sit mä laittaisin Viron tytön, Claudia heitti viitaten Anuun.

– Messis ollaan, Susanna sanoi.

Naiset kyselivät, kävikö tämä myös Aleksille, joka tyytyi hymistelemään vastaukseksi.

Claudian mielestä Anu oli mukava, mutta hän veikkasi tämän haluavan jo itsekin pois talosta. Claudia oli myös sitä mieltä, että Anun aikomuksissa saattoi olla hoitaa heidät pois talosta.

Pian Sarakin saapui pieneen makuuhuoneeseen ja naiset kysyivät heti, olisiko hän mukana äänestämässä Teppoa ja Anua pois talosta. Sara ei vastannut mitään, vaan jatkoi kuivatteluaan.

Seuraavaksi makuuhuoneessa pohdittiin muun muassa BB-talossa heräävää vainoharhaisuutta sekä sitä, että jotkut asukkaat saattoivat sanoa muuta ja toimia oikeasti täysin toisin.

Jatkuuko juonittelu? Seuraa 24/7-palvelua silmä tarkkana!

Claudia toivoi "normaaleja" nimeämisiä

(Sub)

Uutisaiheet: Claudia, Susanna, juonittelu

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje