Claudia nimeämisistä: Kaikki meni uusiksi

18.09.2013 07:56

Myöhäisen illan keskustelut BB-talossa koskivat hulvatonta hyväntekeväisyyskilpailua tehtävineen sekä tulevia nimeämisiä.

Asukkaat olivat päässeet toteuttamaan hyväntekeväisyyskilpailuna suurta Big Brother -satua. Aivan ennen nukkumaanmenoaikaa oli pärähtänyt käyntiin satuun kuuluva Punahilkka ja susi -tehtävä. Claudia oli sadun Punahilkka ja Aleks oli muuntautunut prinssistä ilkeäksi sudeksi. Kaksikko oli ottanut roolinsa nopeasti haltuun ja suorittaneet tehtävää mallikkaasti.

Punahilkka ja susi -tehtävän jälkeen osa asukkaista pyöri keittiössä ja olohuoneessa jatkaen keskeytyneitä iltatoimiaan.Tunnelma oli hilpeä ja asukkaat rupattelivat hyväntekeväisyyskilpailusta. Keittiössä puhuttiin myös siitä, mitä jos tehtäviä joutuisi suorittamaan yölläkin.

– Yksin siellä yössä hän, kaikki muut nukkuu ja hän pitää taloo pystyssä, Anu tirskui viitaten Johannan suorittamaan Kolme pientä porsasta -tehtävään.

– Kelaa jos ne oikeesti käskee sut yöllä tänne, Teppo heitti Johannalle.

– Se vielä puuttus, Anu huudahti myös naiselle.

Teppo totesi vitsaillen koko jutun olevan aika läppä. Yhdessä todettiin, että tehtävä varmaan jatkuisi kuitenkin vasta huomenna.

Keskustelun jälkeen Claudia sekä Johanna suuntasivat vielä pihalle iltatupakalle. Naiset istuskelivat muutoin melko hiljaisina, mutta juttelivat hetken tulevista nimeämisistä. Johanna totesi, että tulisi olemaan vaikeaa antaa pisteitä. Claudia oli samaa mieltä.

– On aika vaikeeta valita, meni ihan uusiks kaikki, Claudia sanoi poltellen tupakkaansa.

Johanna mietti, tulisiko taloon vielä uusia asukkaita, ja jos, niin millon.

– Tulisikohan sunnuntaina tai maanantaina uus? Johanna arveli.

– Voi tullakin, Claudia vastasi.

Naiset muistelivat Anne-Marin tulleen taloon sunnuntaina. Johanna päivitteli kuinka päivät kuluivat niin nopeasti.

Pian naiset siirtyivät sisätiloihin, jossa muut asukkaat söivät iltapalaa tai jo valmistelivat nukkumaanmenoa. Jonkin ajan kuluttua kaikki asukkaat suuntasivat makuuhuoneita kohti.

Makuuhuoneissa hiljainen jutustelu eri aiheista jatkui, kunnes kaikki asukit hiljentyivät uneen.

Aleks muuttui sudeksi – katso hauska video

(Sub)

Uutisaiheet: Claudia, Johanna, Teppo, Anu, Anne-Mari, Aleks

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje