Claudia valisti Mariannea: Älä anna itsestäsi bimboa kuvaa!

05.09.2013 08:54

Aiemmin illalla muut asukkaat olivat arvostelleet Mariannen ronskia huumoria naisen selän takana. Claudia nosti kissan pöydälle ja kyseenalaisti Mariannen käytöksen kasvotusten.

Muiden asukkaiden painuttua pehkuihin, jäivät Marianne ja Claudia juttelemaan olkkarin sohville. Claudia kertoi hienotunteisesti Mariannelle muiden asukkaiden naureskelleen hänen kustannuksellaan.

– Mulle tulee välillä paha mieli, kun sulla menee jutut niin yli, Claudia totesi.

– Mulla on se, että kaikilla on kaikista omat mielipiteet, Marianne puolustautui.

Claudia ihmetteli, kuinka 19-vuotias nuori nainen pystyi heittämään niin rivoja juttuja. Claudiaa huoletti, minkälaisen julkisuuskuvan Marianne halusi itselleen sillä, että puhuu pelkästään alapääjuttuja.

– Mulle se on iha ok, kova elämä, kovat huvit, Marianne kuittasi.

– Olen itsekin ronski, jos mun tyttö puhuis tommosia, mulle tulis paha mieli siitä, että muut naureskelee, Claudia kertoi.

– Älä anna ittestäs sellasta bimboa kuvaa, pääset pidemmälle elämässä, kun oikeesti pysähdyt ja mietit mitä haluat. Toi ei johda hyvään, sää satutat ennemmin tai myöhemmin ittes, Claudia valisti.

– Mua ei satu. Mä kestän huumoria ja tykkään naurattaa ihmisiä, Marianne kommentoi.

Claudia Mariannelle: Haluatko olla seksiobjekti?

Claudian mukaan hauskana olemisella ja itsensä naurunalaiseksi tekemisellä oli eroa. Nainen maalaili

– Sä et voi tietää, kun lennät täältä ulos, että miten ihmiset suhtautuu, Claudia vinkkasi.

Claudian mukaan ulkomaailmassa saattaisi sataa kylmää kohtelua niskaan. 45-vuotiaana vanhalla elämänkokemuksella hän kyllä kestäisi sen, mutta Mariannen itsestään luoma julkisuuskuva huoletti.

– Haluatko olla seksiobjekti? Bimbo? Sellanen, jolle nauretaan vai nuori nainen, joka otetaan vakavasti? Claudia latasi suojelevaan sävyyn.

Marianne kertoi olevansa talossa oma itsensä.

– Kaikki mun lähimmäiset tietää sen, mulla on ronski huumori, osaan olla erittäin pervo ihminen. Mulla on ollu niin rankka elämä, että mä en oo pärjänny muuta ku huumorilla, Marianne avautui.

Claudia tivasi, eikö Mariannella ollut läpänheiton suhteen itsesuojeluvaistoa tai rajoja. Claudian mielestä ronski huulenheitto oli hyvästä oman kaveripiirin kesken. Nainen muistutti, että asukkaat olivat kuitenkin koko Suomen kansan nähtävillä.

– Ei mua haittaa. Sanottiin, että oo oma ittes, Marianne puuttui syytöksiin.

Claudia kertasi kokeneensa elämänsä aikana paljon ja tietävänsä julkisen elämän varjopuolista aika paljon. Hän totesi, ettei halunnut tuomita tai arvostella Mariannea.

– Halusin vain sanoa suoraan, että funtsaa vähän. Jos olet itsesi kanssa aivan sujut, niin sittenhän ei ole mitään hätää, Claudia summasi.

Keskustelun päätteeksi naiset halasivat toisiaan ja toivottelivat hyvät yöt. Claudian suunnatessa petiin, Marianne jäi vielä toviksi sohvalle. Isoveljen valvovan silmän alla Marianne purki juttutuokion aiheuttaman turhautumisensa elehtimällä käsillään päänsä räjähtämistä.

Teppo parisuhdekiemuroistaan: Paha olla henkisesti

(Sub)

Uutisaiheet: Claudia, Marianne

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje