Elä kuin julkkis – pelaa uutta BB-peliä!

15.09.2013 16:44
Elä kuin julkkis – pelaa uutta BB-peliä!

Oletko kansan palvoma julkkis vai mokasitko faniesi edessä? Elä kuin julkkis pelaamalla uutta BB-peliä!

Oletko aina kauhistellut julkkisten elämää ja pohtinut, että olisit itse paljon parempi julkimo? Nyt on sinun tilaisuutesi elää kuin julkkis!

Julkkis Big Brotherin kunniaksi kutsumme sinut pelaamaan uutta Elä kuin julkkis -peliä. Sinun tehtäväsi on pelin aikana elää kuin julkkis ja tehdä hohdokkaaseen julkkiselämääsi liittyviä valintoja.

Valinnat tehdään klikkaamalla pelin aikana jompaakumpaa pelivideon päälle ilmestyvistä vaihtoehdoista. Kun olet tehnyt valinnan, näet, mitä tapahtuu: oletko kansan palvoma julkkis vai mokasitko keikan sekoilemalla?

Peliin osallistutaan omaa nimeä, sähköpostia sekä puhelinnumeroa käyttämällä. Luovuttamalla puhelinnumeronsa pelaaja saa pelin aikana mystisiä yhteydenottoja: puhelun ja tekstiviestin! Puhelun tai tekstiviestin vastaanottaminen ei ole pelaajalle maksullista.

Osallistumisen yhteydessä osallistujan tulee tutustua kilpailun sääntöihin.

Tästä pelaamaan!

Pelaajan saama puhelu on etukäteen nauhoitettu. Mikäli pelaaja soittaa takaisin puhelusta tulleeseen numeroon tai vastaa pelin kautta tulleeseen tekstiviestiin, veloitetaan teleoperaattorikohtaisesti paikallispuhelumaksu tai teleoperaattorikohtainen tekstiviestin hinta.

(Sub)

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje