Esko tylytti Johannaa: Epäaitous ärsyttää!

04.10.2013 22:40

Talossa puhkesi ilmiriita. Keskeytyneet bileet saivat asukkaat tuohduksiin.

Asukkaat olivat ryhtyneet sanasotasille keskeytyneiden bileiden vuoksi. Aleks syytti Anua oman päivänsä pilaamisesta ja mies oli totaalisen tuohtunut illan kulun äkkikäännöksestä. Anu oli illan bileiden tuoksinnassa riehaantunut kippaamaan alkoholijuomia ulkoaltaaseen ja Isoveli oli keskeyttänyt juhlinnan toviksi.

Talossa tunnelma vaihtui hersyvästä ilonpidosta äksyilevien riitapukarien taistelutantereeksi. Moni asukas puhui suunsa puhtaaksi ja tunteet kuumenivat.

Jori, Anu ja Esko jäivät sisätiloihin puimaan asukkaiden kireitä välejä muiden suunnatessa takaisin pihamaalle. Isoveli oli jatkanut bileitä ja antoi asukkaille jälleen mahdollisuuden käyttää ulkoallasta ja saunaa.

Anu oli pahoittanut mielensä Aleksin reaktiosta häntä kohtaan. Aleks oli todennut virottarelle, että tämä voisi halutessaan vaikka lähteä talosta käytöksensä vuoksi.

– Mun sydäntä särkee, Aleks on ollu mun paras ystävä, Anu nyyhki Jorille ja Eskolle.

Miehet koettivat lohduttaa naista halaamalla tätä ja selittelemällä, että Aleks oli humalassa ja tuohtunut päivänsä saamasta äkkikäännöksestä. Miesten mukaan Aleks saattaisi rauhoittua illan mittaan. Anu oli huolissaan siitä, että kaikki asukkaat tekivät numeron Aleksin päivän pilaamisesta.

– Ainoa, joka tekee tästä numeron on Johanna. Se epäaitous joka mua v***ttaa, Esko latasi.

– Oon pettyny Johannaan. Se leikkii kuin pikkutyttö jossain karkkimaassa, haluaa voittaa. Leikkii kaikkien suuntaan, ei oo aitoa, Esko pauhasi.

Esko oli tuohtunut Johannan taannoisesta päätöksestä olla tapaamatta tytärtään lisähuoneessa asukkaiden yhteisen hyväntekeväisyyspotin kerryttämiseksi. Miehen mielestä moinen oli tekopyhää käytöstä.

Jori puuttui puheeseen ja ehdotti, että mahdollisesti muiden asukkaiden silmissä vihattu kolmikko siirtyisi yhteistuumin pihamaalle.

Joukko asteli ulos ja sanaharkka jatkui altaalla.

Asukkaat ilmiriidoissa – Sara kiivastui Jorille

Aleks pahoitti mielensä – Anun käytös suututti

(Sub)

Uutisaiheet: Anu, Esko, Jori, riidat

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje