Esko uskoi tietävänsä syyn Susannan vaikeuksiin talossa

03.10.2013 11:15

Susannan ja Daisyn lähtö talosta puhutti asukkaita aamulla. Eskoa kismitti edelleen Susannan aamuinen tyly käytös.

Aamulla BB-talosta poistuneet Susanna ja Daisy puhuttivat asukkaita aamulla. Nikoa kiinnosti tietää, millainen Susanna oli ollut kisatessaan Saran kanssa Viidakon tähtösissä.

– Ei se tullut sielläkään kaikkien kanssa toimeen. Kisoissakaan ei ollut helppoa, kun se ei ole fyysisesti niin hyvässä kunnossa. Ja leirissäkin se oli yleensä siinä omassa pussissaan ja kirjoitteli päiväkirjaa, jonka julkaisi myöhemmin netissä, Sara kertoi.

Esko tuli mukaan keskusteluun. Mies arveli tietävänsä, miksi Susannalla oli ollut talossa niin vaikeaa.

– Jo ennen tänne tulemistaan Susanna puhui kauheasti Sarasta. Luulen että Susannalle oli yllätys se, että hän oletti, että Sara tulee heti innoissaan ja ootte kahestaan paljon koko ajan. Se oli shokki kun niin ei käynytkään, se ei saanut keneenkään semmosta kontaktia, Esko sanoi.

– Se oli niin paljon omissa oloissaan ja nukkui, Sara puolustautui.

Eskon mukaan Susanna oli avautunut ensimmäisenä iltana pesässä ollessaan masennuksestaan ja kaksikko oli keskustellut pihalla toisenkin kerran. Tämän jälkeen nainen hänen mukaansa kuitenkin muuttui etäisemmäksi. Eskoa tuntui edelleen ärsyttävän Susannan aiempi tympeä käytös.

– Kun näin sen istumassa tossa ja näin että sillä oli h***etin paha olla. Sanoin, että huomenta ja se vaan käänty veke kokonaan. Ymmärrän, jos on p***a olla, mut jonkunnäköiset käytöstavat! Sanois vaikka, et ei kiinnosta nyt jutella sulle, voitko mennä veke. Mut luulen että suurin oli se, että se oletti et teillä on Sara se side sieltä viidakosta ja että täälläkin ois ollut se sama yhteenkuuluvuus, Esko spekuloi.

Asukkaat olivat yhtä mieltä siitä, että Daisy sekä helpotti että vaikeutti naiseen tutustumista.

– Ainoa silta Susannaan oli Daisy. Mutta mä en halunnut luoda mitään tunnesidettä koiraan, joka ei ole mun ja joka jossain vaiheessa lähtee täältä, mies päätti.

Susannan poistuminen laittoi Jorin ja Eskon strategian uusiksi

Näin eläinlääkäri kommentoi Daisyn tilannetta

(Sub)

Uutisaiheet: Sara, Esko, Niko, Susanna

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje