Frederik: Inhoan tyhmyyttä ja pissiksiä

03.09.2013 21:21
Frederik: Inhoan tyhmyyttä ja pissiksiä

Laulaja Frederik toivoo, että taloon tulevat kanssa-asukkaat ovat viis viisasta porukkaa. – Tykkään, että on aivot ja ajatellaan muutakin kuin julkisuutta. Inhoan tyhmyyttä ja pissiksiä, Reetu sanoo.

Julkkis Big Brotherin voitto ja sen mukana tuleva 25 000 euron voittopotti ei juurikaan kiinnosta junttidiskon kuninkaasi itseään tituleeraavaa Frederikiä.

– En pyri voittamaan, pyrin pitämään hauskaa. Odotan, että siellä mahdollisimman kivaa, hullua ja hauskaa, mies summaa.

– BB on mulle taloudellisesti raskas menetys, menetän keikkamarkkinoilla rahaa sitä enemmän, mitä pidempään olen talossa. Teen tappiota yritykselleni, ja bändille myös. Työllistän bändissä viisi, kuusi miestä, jotka jäävät nyt työttömäksi, Frederik jatkaa.

Erityisiä toiveita tulevista asukaskumppaneista Frederikillä ei ole, mutta tyhmiä ihmisiä hän ei halua taloon seurakseen.

– Inhoan tyhmyyttä ja pissiksiä. Tykkään siitä, että on aivot. Jos mikään muu ei ole mielessä kuin julkisuus, niin en tykkää. Muuten ei ole toivomuksia, kaikki ovat tervetulleita, vilkkaita keskusteluja ja säpinää odottava Frederik sanoo.

Omaan julkisuuskuvaansa Frederik ei näe Julkkis Big Brotherin vaikuttavan millään lailla. Konkari kun on nähnyt ja kokenut paljon.

– Mä olen aika voimakkaasti esillä joka paikassa, ei BB tuo mulle mitään lisäargumenttia. Kaikki tietävät Suomessa, kuka on Frederik. Ei ole ketään, joka ei olisi kuullut minusta jotain. Olen ollut mukana vaikka missä, politiikassakin.

"En nuole kenenkään takapuolta"

68-vuotias Frederik uskoo tuovansa taloon rutkasti elämänkokemusta.

– Ehkä voisin opettaa jollekin jotain ja antaa hyviä elämänohjeita. Voisin auttaa ihmisiä eteenpäin, aikuistumaan ja kestämään valtavaa julkisuurumbaa, hän kaavailee.

Talossa Frederik aikoo olla puhtaasti oma itsensä.

– En pyri nuolemaan kenenkään takapuolta saadakseni ääniä. Enkä aio keinotekoisesti esittää sen kummempaa.

Jännittääkö Big Brother -taloon astuminen julkisuudessa vuosikymmeniä ollutta Frederikiä lainkaan?

– Ei. Maailmassa ei ole mitään, mitä pelkäisin.

Katso videohaastattelu

Tutustu profiiliin

(Sub)

Uutisaiheet: Frederik

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje