Frederik kommentoi kärkkäästi Andyn nimeämispäätöstä

04.09.2013 20:36

Tänään BB-talon asukkaille selvisi, että koskemattomuudesta nautiskeleva Andy joutui nimeämään kolme asukasta ensimmäiseen häätöäänestykseen. Aluksi asukkaat ottivat tilanteen hyvin rauhallisesti, mutta Andyn siirtyessä päiväkirjahuoneeseen Frederik ryhtyi keskustelemaan häätöäänestykseen kanssaan joutuneen Kain kanssa Andystä.

Nimetyksi tuleminen lähensi Frederikiä ja Kaita huomattavasti, sillä he viihtyivät sohvalla vierekkäin pitkään hiljaa jutellen. Frederik huomautti ensiksi Kaille, että Andyn kommentti hänestä iskelmätähtenä oli väärä.

– Pitäis sanoa Andylle, etten mä mikään v*tun iskelmälaulaja oo. Mä oon v**tu junttidiskon kuningas s**tana, Frederik nauratteli.

Kai puolusteli Andyä, joka joutui tekemään yllätyksellisen päätöksen heti ensimmäisenä iltana. Mies kuitenkin sanoi lopulta, että Andyn päätös oli erikoinen.

Miehet pohtivat sohvalla, josko Andy olisi jossain lähellä ja pian Frederik huutikin Andyn perään. Andyn vastattua Frederik teki myös hänelle selväksi, että on junttidiskon kuningas, eikä iskelmätähti.

– Andy sä sanoit s**tana, että mä oon iskelmäkuningas, mut mä oon junttidiskon kuningas, Frederik huusi

– Mä aloitin sitä paitsi rokkibändissä aiemmin ku sinä, sä et ollut ees syntynyt silloin, Frederik jatkoi.

– Mä en vielä tuntenut kaikkii, Andy puolustautui.

– Ei hätää, ei hätää. Älä vedä pulttia turhaan siitä, Frederik vastasi Andylle nopeasti.

Frederik ja Kai jatkoivat keskustelua Andystä ja nimeämisistä. Jori ja Teppo istuivat miesten kanssa sohvalla, mutta eivät yhtyneet Kain ja Frederikin keskusteluun.

Andy nimesi asukkaita: En muista niiden nimiä

Andyn häätöäänestykseen nimeämä kolmikko paljastettiin asukkaille

Seuraa talon elämää 24/7-palvelussa.

(Sub)

Uutisaiheet: Frederik, Kai

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje