Frederik opasti ruotsalaisten naisten iskemisessä

05.09.2013 23:28

Eri maalaisten naisten ja miesten väliset erot puhuttivat asukkaita. Virolaisen Anun mielestä parhaat miehet löytyivät ulkomailta, kun taas Frederikin mielestä virolaiset naiset olivat suomalaisia kauniimpia.

Asukkaat viettivät leppoisaa iltaa juhlajuomia nauttien. Keskustelunaiheet olivat pyörineet pitkälti parisuhteissa ja pettämisessä, eikä juttu tuntunut loppuvan. Anu oli kertonut muille jo pitkään Suomen ja Viron, sekä näissä asuvien ihmisten eroista.

Anun mielestä virolaiset naiset olivat todella kauniita, ja heitä oli määrällisesti erittäin paljon. Virolaiskaunottaren mukaan naiset hänen kotimaassaan olivat muuttuneet kenties juuri tästä syystä hyvin valikoiviksi.

– Ai, k*si nousee päähän, Andy veikkaili.

Anu jatkoi turinointiaan ja totesi, että paljon naisia muutti pois Virosta ja meni naimisiin ulkomaalaisten miesten kanssa, koska nämä huolehtivat naisista virolaisia paremmin.

Suomalaisen miehen kanssa naimisissa oleva Anu kertoi, että hänellä itselläänkin oli ollut enemmän ulkomaalaisia kuin virolaisia miehiä.

– Ne on kylmiä, Anu summasi maansa miehistä.

Frederik yhtyi asuintoverinsa sanoihin, ja kertoi itsekin matkustaneensa paljon Virossa.

– Eestissä on kauniimpia naisia kuin Suomessa, laulaja kehui.

– Mut onhan Suomessakin poikkeuksia, Teppo painotti.

– Joka maassa on poikkeuksia, Andy kuitenkin totesi.

Anu vitsaili, että Viron yökerhot saivat hyvän naiskattauksensa vuoksi ulkomaalaiset pyörtymään. Hänen mielestään suomalaiset miehet tekivät kuitenkin liian usein sen virheen, että viinan halpa hinta sai heidät juomaan liikaa, jolloin he muuttuivat sioiksi.

Suomalaismiehenä itsekin ulkomailla matkaillut Frederik puolestaan vinkkasi, että jos mies meni Ruotsiin ja kertoi olevansa Suomesta, lähti nainen välittömästi kävelemään. Jos sitten taas sanoi olevansa esimerkiksi Hollannista, olisivat naiset kuin sulaa vahaa.

– Auta armias, jos se saa tietää, että oot Suomesta, Frederik puheli.

Keskustelu jäi pyörimään saman teeman ympärille vielä pitkäksi aikaa.

Seuraa asukkaiden iltaa suorana 24/7-palvelusta!

Anu paljasti muille nimeämisstrategiansa

Anu kertoi, mikä miehessä on seksikkäintä – Teppo kiivastui

(Sub)

Uutisaiheet: Anu, Frederik

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje