Herkkuillallinen ilahdutti asukkaat – Andy sai pihvinsä

11.09.2013 20:41

Illan rauhallisen taiteilutunnelman sekoitti varastohuoneesta saapunut yllätyskori. Isoveli muisti Andyn toiveita kunnon pihvin suhteen – asukkaat saivat tarvikkeet herkullisen illallisen valmistukseen.

Asukkaat olivat viettäneet iltaa leppoisasti jutustellen. Andy oli keskittynyt maalaamaan tauluaan, joka oli saanut jo paljon väriä pintaansa. Mies oli käyttänyt tauluaan myös talon pihamaalla, jossa hän oli roiskinut maalia pintaan varmoin ottein.

Taulu oli jätetty toviksi keittiön saarekkeen ääreen kuivumaan. Sara ryhtyi tuumasta toimeen ja föönasi pintaa hiustenkuivaajalla maalausoperaatiota nopeuttaakseen. Kun pohjamaali oli kuivunut tarpeeksi, jatkoi Andy taiteellisia touhujaan.

Herkkuja illan iloksi

Asukkaiden rauhallisen oleskelun sekä taideteoksen ympärillä hyörinän keskeytti varastohuoneen avautumisen merkkiääni. Innokkaimmat jo ryntäsivät katsomaan, mistä oli kyse. Huoneesta löytyi yllätys asukkaille: kori täynnä Andyn toivomia herkkuja ja tarvikkeita juhlaillallisen valmistukseen – sekä punaviiniä.

Innokkaat asukkaat häärivät herkkukorin ympärillä ja ihmettelivät mitä kaikkea korista löytyi. Huomiota kiinnitti koriin pakattu laadukas liha.

– Ihan sisäfilettä se on, Teppo huomautti muille.

Andy tuli kurkistelemaan taulunsa luota korille.

– Okei, siel pitäs olla filet mignonia sekä Chianti-punaviiniä, rokkari luki Isoveljen viestistä.

Andy lappoi korista toiveidensa mukaisia herkkuja.

– Raakoja mangoja, nää pitää kuoria, kuoria ja paistaa, mies ohjeisti.

Keittiössä touhusi naisten lisäksi innolla myös Jori sekä Teppo. Asian huomasi Aleks ja kommentoikin miesten ruuanlaittointoa humoristiseen sävyyn.

– Kyllä miehetkin on nyt mukana kun on pohvistä kyse, Aleks heitti nauraen.

Asukkaat keskustelivat myös siitä, pitäisikö lihat valmistaa ulkona grillissä vai sisällä paistaen. Andy antoi muille vapaat kädet lihojen valmistukseen. Villiriisin valmistuksessa mies tahtoi kuitenkin neuvoa.

Illallisen valmistus alkoi nopeasti ja lähes kaikki asukkaat auttoivat kokkailussa kukin tarpeen mukaan. Keittiön täytti iloinen puheensorina.

Andy fiilisteli reggaen tahtiin – katso video!

Tummanpuhuvaa taidetta – Andy laittoi pensselit heilumaan

(Sub)

Uutisaiheet: Aleks, Andy, Sara, Teppo, Jori

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje