Huikean finaali-illan päätös: Jorista Suomen ensimmäisen Julkkis Big Brotherin voittaja!

13.10.2013 23:26

Katsojat äänestivät Suomen ensimmäisen Julkkis Big Brotherin voittajaksi Jorin. Juhlat alkoivat jo studiossa, kun yleisö ryntäsi onnittelemaan miltei sanattomaksi jäänyttä miestä.

Julkkis Big Brother -finaalin juontaja Mari oli hakenut Nikon ja Jorin talosta studion puolelle. Hän kysyi, oliko mieskaksikolla vielä jotain sanottavaa ennen voittajan julkistusta.

– Hei Kirsikka, Jori myhäili rakkaalleen, joka istui Talk Show -yleisön etuosassa.

Niko totesi vain olevansa tyytyväinen siitä, että hän oli vihdoin ulkona talosta. Mies ilmoitti, ettei astelisi taloon enää ikinä. Tämä oli Nikolle jo kolmas vierailu BB-taloon.

Seuraavaksi oli aika julkistaa 25 000 euron voittaja, joka saisi myös luovuttaa Vivus-hyväntekeväisyyspotin valitsemalleen kohteelle.

– Suomen ensimmäisen Julkkis Big Brotherin vuonna 2013 voittaja on…, Mari aloitti.

Niko ja Jori olivat asettuneet odottamaan tulosta omille korokkeilleen. Niko katsoi alaspäin ja tärisi, Jori tuijotti hymyillen yleisöä.

– Jori, julisti Mari voittajan nimen.

Jorin ylle levisi vihreä valo, Niko sai osakseen punaisen. Niko taputti Jorille ja voittaja vaikutti hämmentyneeltä kuulemastaan.

– Mä en voi ymmärtää, että tämmönen suomalainen mörrimöykky voitti tämän, Jori sai sanottua.

Hän kiitti vielä äänestäjiään. Mari kyseli, oliko rankka matka ollut voiton arvoinen.

– Oli oli, totta kai, Jori myhäili.

Seuraavaksi vuorossa oli hyväntekeväisyyspotin luovutus. Jori lahjoitti asukkaiden kauden aikana erilaisista kilpailuista ansaitsemat 5 407 euroa SPR:lle.

Kun Jori oli vastaanottanut palkintonsa, saapui yleisö onnittelemaan miestä lavalle. Onnittelijoiden joukossa oli niin entisiä BB-asukkaita kuin asukkaiden ystäviä ja perheenjäseniäkin.

Asukkaiden keräämä hyväntekeväisyyspotti meni SPR:lle

(Sub)

Uutisaiheet: Jori, Niko, kohokohdat, kuvat

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje