Hunksien esitys sai naiset villiintymään – Anu pääsi lavalle

14.09.2013 17:58

Teppo ja Susanna makailivat makuuhuoneessa ja muut asukkaat viihtyivät keittiössä, kun Isoveli pyysi asukkaita siirtymään pihalle. Susanna nousi hymyillen, mutta Tepolla oli vaikeuksia nousta ylös. Muut asukkaat jatkoivat karkkien syömistä pöydän ääressä. Anun päivää vietettiin talossa, joten asukkaat olivat päivän aikana nauttineet hemmottelusta ja pian erityisesti naisasukkaat saisivat ihailla mieskomeutta, kun Scandinavian Hunksit olivat talon pihalla.

Asukkaat olivat sisätiloissa, kun Isoveli pyysi asukkaita valmistautumaan pihalle siirtymiseen. Osa asukkaista jatkoi makailua sängyssä, toiset ryhtyivät laittautumaan ja osa keskusteli keittiön pöydällä. Asukkaille soitettiin myös musiikkia, jotta asukkaat pääsivät hyvään tunnelmaan. Anun päivän aikana asukkaat olivat saaneet nauttia hemmottelusta ja pihalla heitä myös odotti erityinen silmäruoka, nimittäin Scandinavian Hunksit.

– Mä olin menossa ihan simmareilla ja kylpytakilla, Susanna sano.

– Apua, mitä tuolla tapahtuu, Sara.ihmetteli.

Naiset ryhtyivät kiljumaan, kun huomasivat miehet talon pihalla.

– Mä oon uimapuvussa, Susanna harmitteli.

Matias johdatti asukkaat keskelle pihaa nauttimaan Hunksien esityksestä. Naiset taputtivat raikuvasti ja huusivat innoissaan. Frederik ja Jori jäivät hieman kauemmaksi, mutta nauttivat esityksestä yhtälailla. Jorikin innostui siirtymään tanssilattialle naisten läheisyyteen. Asukkaat taputtivat ja huusivat Hunkseille.

Anun päivän kunniaksi kaunotar pääsi nauttimaan hieman läheisemmästä tunnelmasta Hunksien kanssa. Osa miehistä saapui tanssilattian keskelle halaamaan naisasukkaita. Hunksit jakoivat naisille myös ruusuja raikuvien huutojen saattelemana.

– We want more, asukkaat toivoivat.

Hunksit kuitenkin poistuivat, mutta hyvä fiilis jatkui asukkaiden kesken. Asukkaat halailivat ja hymyilivät. Frederik kuitenkin seurasi toimintaa hieman syrjemmässä ja ei niin innoissaan kuin muut asukkaat. Naisasukkaat pyysivät Teppoa näyttämään tanssitaitojaan.

Asukkaat siirtyivät pian sisätiloihin keskustelemaan Hunkseista. Susanna kysyi muun muassa, oliko miehet varattuja.

Hunksit lupaa: Teemme kaikkemme että talon naiset villiintyvät

Asukkaat saivat hemmottelua - katso kuvat

(Sub)

Uutisaiheet: Anu, Teppo, Susanna, kohokohdat

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje