Hyväntekeväisyystehtävä onnistui – potti kasvoi 1000 eurolla

25.09.2013 21:40

Onnistuneen hyväntekeväisyystehtävän vuoksi asukkaat saivat lisätä pottiinsa 1000 euroa.

Asukkaat olivat tulleet sisään suoritettuaan mukavasti sujuneen 100 pistettä -hyväntekeväisyyskilpailuun viimeisen tehtävän. Erityisesti Anne-Marin suoritusta oli Lopun aikojen liukumäki -tehtävässä muiden asukkaiden toimesta kehuttu, sillä hän oli saanut kaikki pallot suurimman pistesaldon reikiin. Myös Esko ja Niko onnistuivat mukavasti, ja tästä johtuen asukit olivat saaneet tehtävästä täydet pisteet. Asukkaat olivat saaneet tehtävästä postissa 60 palloa.

Tehtävän jälkeen illalla asukkaat oleilivat olohuoneessa ja keittiössä, kukin eri puolilla tilaa vetelehtien. Aikaa vietettiin iloisesti rupatellen, kunnes Big Brother kehotti asukkaita valmistautumaan pihalle siirtymiseen. Asukit alkoivat vedellä lämpimiä tamineita ylleen.

Kohta taloon lennähti putkipostia. Johanna suuntasi nappaamaan kirjeen, jonka Isoveli asukkaille lähetti. Kaikki siirtyivät ulos.

Tovin ulkona odotelleet asukkaat saivat luvan avata kuoren. Kirjeen lukemaan valittu Aleks luki kirjeestä, kuinka kaksi päivää kestänyt 100 pistettä -hyväntekeväisyyskilpailu oli sujunut.

– Kaikkien haasteiden jälkeen pistesaldonne on 100. Se tarkoittaa, että olette keränneet yhteiseen hyväntekeväisyyspottiinne 1000 euroa, Aleks luki.

Asukkaat iloitsivat ja niin VIVUS-hyväntekeväisyyspottitauluun lisättiin ansaittu summa. Pian joukkio jatkoi iltaansa siirtymällä sisätiloihin.

VIVUS-hyväntekeväisyyskilpailu: 100 pistettä -tulos

Anne-Mari löi asukkaat ällikällä – päihitti kisassa miehet

(Sub)

Uutisaiheet: tehtävät, Aleks, Esko, Niko, Anne-Mari

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje