Johanna valenimesi – päätös yhdestä pisteestä vaikea

20.09.2013 15:01

Johanna valenimesi asukkaan, joka hänen mielestään kaipasi kotiin, sekä henkilön, joka oli jäänyt hänelle etäiseksi.

BB-talossa oli käynnissä valenimeämiset. Todellisuudessa ketään ei häädettäisi sunnuntaina, mutta tätä eivät asukkaat tienneet, vaan he antoivat tavalliseen tapaan – todellisuudessa merkityksettömiä – nimeämispisteitä päiväkirjahuoneessa.

Claudia ja Anne-Mari olivat valenimenneet ensimmäisinä, ja seuraavaksi vuorossa oli Johanna. Hän asetti mikrofoninsa päiväkirjahuoneen vieressä olevaan naulakkoon ja suuntasi määrätietoisesti Isoveljen puheille.

Johanna totesi, että nimeämispisteiden antaminen oli hänelle hirveän vaikeaa.

Kaksi pistettä hän ilmoitti kuitenkin antavansa Tepolle, joka hänen mielestään oli ihana ja mahtava, mutta joka kaipasi kotiin.

– Syy siihen, että annan hänelle kaksi pistettä, on että hänellä on niin valtava koti-ikävä, Johanna tiivisti.

Hänen mukaansa Teppo oli puhunut pitkin viikkoa koti-ikävästä. Teppo halusi Johannan mielestä olla talossa, mutta kaipuu kotiin oli vieläkin kovempi halu.

Yhden pisteen saajaksi Johannalla oli vaihtoehtoina kaksi hänen sanojensa mukaan ihanaa tyttöä, jotka kumpikin olivat jääneet jollain tapaa etäisiksi. Toinen siitä syystä, että hän oli vasta tullut taloon, ja toinen hiljaisuutensa vuoksi.

Johanna päätti, ettei halunnut nimetä Anne-Maria, koska tämä oli ollut vasta viikon talossa. Johanna halusi saada mahdollisuuden tutustua Anne-Mariin.

– Annan Saralle yhden pisteen. Ja syystä että Sara on aivan mahtava tyttö, aivan kertakaikkisen hurmaava, hurmaava persoona, sydämellinen, uhkarohkea, aivan käsittämätön tyttö, hän listasi.

Johannan mielestä hänellä ja Saralla ei kuitenkaan ollut mitään yhteistä ja he olivat jääneet etäisiksi toisilleen.

Kuka valenimesi ja kenet? Katso valenimeämispisteet ja -perustelut

Kuka on saanut eniten pisteitä? Tämä on valenimeämisten tilanne nyt!

(Sub)

Uutisaiheet: Johanna, nimeämiset

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje