Johannan suoritus Kolme pientä porsasta -tehtävässä nauratti asukkaita, katso video

17.09.2013 23:00

Asukkaat saivat illan tullen Kolme pientä porsasta -hyväntekeväisyystehtävän. Kolme pientä porsasta joutui pitämään taloaan pystyssä Ison Pahan Puhaltavan Suden yrittäessä puhkua sitä kumoon.

Asukkaat olivat aiemmin saaneet tiedon Frederikin luovuttamisesta. Sen jälkeen he olivat pukeneet Isoveljen käskystä hyväntekeväisyyskilpailuun liittyvät rooliasunsa päälleen ja suunnanneet kaikki yhdessä päiväkirjahuoneeseen.

Kun porukka palasi, saapui taloon putkipostia. Luvassa oli hyväntekeväisyyskilpailun tehtävänanto: Kolme pientä porsasta. Aleks luki tehtävänannon muille.

– Porsas-Johanna. Sinun ja kahden possukaverisi tehtävänä on puolustaa omaisuuttanne Isolta Pahalta Puhaltavalta Sudelta. Aina kun kuulet tämän musiikin soivan, luki Aleks.

Talossa alkoi soida musiikki, joka toimi merkkinä Johannalle tehtävän alkamisesta. Kun musiikki kajahti ilmoille, oli Johannalla 30 sekuntia aikaa juosta pihalla olevan possutalon luokse. Hänen tuli pitää taloa pystyssä koko kappaleen ajan, kun talon vierellä oleva Iso Paha Puhaltava Susi yritti puhaltaa taloa kumoon.

– Jos kolme pientä porsasta ei pysty pitämään taloaan pystyssä merkityllä alueella, tehtävä on epäonnistunut ja joudutte luovuttamaan Big Brotherille 100 kolikkoa kirstustanne ja sitä myöden hyväntekeväisyyspottinne vähenee sadalla eurolla, Aleks jatkoi.

Kun viesti oli luettu, suuntasivat asukkaat pihalle treenaamaan Johannaa tehtävän suorittamista varten.

Hetken kuluttua musiikki alkoikin soida, ja Johanna ryhtyi suorittamaan tehtäväänsä. Miten hän suoriutui haasteesta? Katso video!

Vivus – hyväntekeväisyyskilpailu: Kolme pientä porsasta

(Sub)

Uutisaiheet: tehtävät, Johanna

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje