Jori huokui hyväntuulisuutta: Frederik myrkytti tunnelman

18.09.2013 11:16

Jori otti uuden päivän BB-talossa vastaan aurinkoisella fiiliksellä. Mies koitti tartuttaa hyvää tunnelmaansa väsymystään valittaneeseen Aleksiin.

Jori oli noussut ylös sängystään oikealla jalalla, sillä mies oli oitis aamutuimaan hyvin positiivisella tuulella. Hän oli vetänyt Isoveljen pyynnöstä asukkaille hulvattoman aamujumpan. Aamiaisen jälkeen mies turisi pitkät pätkät muiden asukkaiden kanssa isossa makuuhuoneessa.

Kun monivivahteiset keskustelut makkarissa tyrehtyivät, suuntasi Jori olohuoneen puolelle jututtamaan sohvalla löhöillyttä Aleksia.

– Onks sulla tänään mököpäivä? Jori uteli nuutuneen oloiselta Aleksilta.

Aleks kertoi olevansa vain väsynyt. Mies oli viettänyt yönsä katkonaisten unien kanssa, sillä Isoveli oli hätyyttänyt asukkaita satumaailmaan liittyvien tehtävien pariin myös yöaikaan.

Jori hehkutti miehelle, että BB-talossa eläminen oli sentään ainutlaatuinen mahdollisuus.

– Onhan meillä mukavaa täällä. Saatiin se Reetu täältä myrkyttämästä tunnelmaa, Jori latasi Frederikin lähtöön viitaten.

Jori hehkutti hyvää fiilistään. Mies oli vakuuttunut, että päivä tulisi olemaan hauska ja asukkaille olisi tiedossa jotain mukavaa tekemistä.

– Ihanaa kun Jori on niin positiivari, Aleks kehui toveriaan.

Jori suuntasi positiivisine hehkutuksineen pihamaalle tupakalle. Hetken sauhuteltuaan mies aloitti omatoimisen aamutreenin ja sai seurakseen myös Tepon ja Anun. Muut asukkaat jatkoivat sisällä aamutouhujaan.

Anu paljasti: En kaipaa Mariannea

Jori veti hulvattoman aamujumpan eestiläisittäin – katso video!

(Sub)

Uutisaiheet: Jori, Aleks, Frederik

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje