Jori inspiroitui: Aikoi varastaa Big Brotherin idean

10.10.2013 15:28

Asukkaat olivat tempautuneet autourheilun pariin hyväntekeväisyyskilpailussa. Jokainen oli vuorollaan päässyt ohjastamaan kauko-ohjattavaa autoa BB-talon lattiaan teipattua ajorataa pitkin.

Isoveljen ennalta määräämät parit Niko ja Johanna, Jori ja Sara sekä Anu ja Aleks kilpailivat 200 euron kerryttämisestä yhteiseen hyväntekeväisyyspottiin. Parin kummankin osapuolen tuli ajeluttaa autonsa läpi BB-talon lattiaan ilmestyneen radan alle neljässä minuutissa.

Ajurin tuli pukeutua vuorollaan kypärään vauhdin huumassa mukana pysyäkseen.

BB-talon täytti kisakatsomosta kuuluva sipsien mussutus ja limukan hörppiminen. Asukkaat tiirasivat tarkasti toistensa autoajeluita. Autot sinkoilivat sinne tänne, mutta jokainen onnistui vetämään kierroksensa loppuun. Välillä tummiin pukeutunut talon ulkopuolinen ratamestari töräytti hälytysäänen merkiksi siitä, että auto oli ylittänyt radan ja asukkaan tuli asettaa se takaisin ajoväylälle.

Asukkaiden ajotyyli oli yleisesti ottaen rauhallisen harkitseva. Rankkoihin kurveihin tultiin hitaanlaisesti ja vauhtiin päästiin pitemmillä suorilla.

Jori oli kilpailuareenasta mielissään. Mies aikoi ilahduttaa lapsiaan kotioloissa moisella luovalla ratkaisulla.

– Miten mä en oo tätäkään tajunnu, että voi teipata radan lattiaan! Lapsethan kilpailis tuntitolkulla, Jori innostui.

Anun mukaan talossa sai ottaa opikseen monesta asiasta. Myös Älä hötkyile -tehtävän kauhujen koppi oli Jorin mukaan idea, jonka saattoi toteuttaa myös omassa kodissa.

– Voisi laittaa sellaisen lapsille esimerkiksi Halloweenina, mies visioi.

Kun kaikki olivat läpäisseet radan, asukkaat antoivat toiselleen aplodit ja heittivät ylävitoset. Talon täytti puheensorina ajoaikojen arvailuista. Asukkaat jäivät aprikoimaan, olivatko kaikki parit onnistuneet ajelemaan radan alle neljässä minuutissa. Yleinen mielipide oli, että Sara ja Jori olisivat suoriutuneet kaikista vauhdikkaimmin radasta.

Vivus-hyväntekeväisuuskilpailu: Nopeat ja raivoisat, osa 1

Niko pääsi rattiin – auto liikkui kiljunnan säestyksellä

(Sub)

Uutisaiheet: tehtävät, Jori

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje