Jori ja Niko astelivat ensimmäisinä catwalkille

08.10.2013 18:04

Jori oli valinnut muotinäytökseen päälleen värikkään paidan, Niko muun muassa itse suunnittelemansa housut. Miehet liikkuivat punaisella matolla villisti ja tekivät vaikutuksen muihin asukkaisiin.

Asukkaat olivat saaneet Tyyli ennen tarkoitusta, asenne ennen kaikkea -tehtävän. Oli aika tehtävänsuorituksen. Anu oli siirtynyt lisähuoneeseen arvioimaan asukastovereidensa vaatetuksia yhdessä vierailulle saapuneen entisen asukkaan Susannan kanssa. Tätä muut asukkaat eivät kuitenkaan tienneet.

Kun musiikki alkoi soida, esitteli asukokonaisuutensa ensimmäisenä Jori.

Jori lipui punaista mattoa pitkin pienestä makuuhuoneesta olohuoneeseen muiden asukkaiden eteen. Hän ketkutti lanteitaan toisten edessä.

– No minua on usein sanottu hajuttomaksi ja mauttomaksi ja värittömäksi, kertoi Jori ja pohti syyksi usein pitämiään mustia paitoja.

Nyt hän kuitenkin kiitteli keltaisesta lehden sponsoroimasta paidasta, jonka myötä sinkkuristeilyillä naiset olivat jopa alkaneet hymyilemään ja katsomaan häntä kohti.

Niko: More is more!

Toisena vaatteensa esitteli Niko. Hän oli pukenut päälleen Johannan ruskean karvatakin, jonka show'n alussa paiskasi näyttävästi lattialle.

Nikon osuuteen kuului muun muassa catwalkilla makailua, kuperkeikkoja ja lentosuukkoja.

Kuten tehtävään kuului, kertoi hän lopuksi, mitä oli pukenut päälleen. Niko oli suunnitellut housunsa itse alusta loppuun, ja hän kuvaili farkkuja uskottavaksi katutrendiksi. Niko oli kruunannut kokonaisuuden maksimaalisella määrällä koruja.

– Ja mulla onkin tällainen sanonta, että more is more, eli enemmän on aina enemmän, Niko kertoili.

Hänen mukaansa korut saivat tylsänkin asun kukoistamaan. Lisäksi Nikon asuun kuului maiharit, simpsakat housut ja eksoottinen lavakävely.

Muotinäytös jatkui BB-talon olohuoneessa, seuraavana vuorossa oli Sara.

Minkälaisen arvion Anu ja Susanna antoivat Nikolle? Katso video!

Tyyli ennen tarkoitusta, asenne ennen kaikkea

Susanna valitsi Anun apulaistyylipoliisiksi

(Sub)

Uutisaiheet: Jori, Niko, tehtävät

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje