Jori piti lupauksensa ja viuhahti – Johanna kurkki kiivaasti

12.10.2013 00:46

Asukkaat viettivät rauhallista perjantai-iltaa BB-talossa. Asukkailla oli käytössään sauna ja ulkoallas, joten Jori huomasi jälleen tilaisuutensa tulleen.

Johanna, Niko ja Aleks olivat ulkoaltaassa. Pian myös Jori saapui pihalle ja Niko sanoi miehen tilaisuuden tulleen. Jori nappasi kylpytakin yltään ja kiersi saunan ja meni ilkosillaan ulkoaltaaseen muiden seuraksi.

– Show must go on, Niko sanoi.

Jori sanoi tehneensä asian vain siksi, että oli aiemmin tehnyt lupauksen viuhahtaa, jos hän pääsee finaaliviikolle. Mies oli pitänyt lupauksensa tähän asti, joten mikä tekisi tästä illasta poikkeuksen.

Niko poistui hetkiksi ulkoaltaasta muiden keskustellessa siellä niitä näitä. Pian Aleks sanoi, että ei pysty katsomaan Joria päin. Aluksi Jori ei ymmärtänyt syytä, mutta pian hän tajusi vilauttavansa miehelle enemmän kuin mitä Aleks tahtoi.

– Ai se näkyy sinne, Jori yllättyi.

Mies päätti laittaa uima-asun ylleen, mutta tästä Johanna ei pitänyt.

– Mäki haluan nähdä, Johanna vaati.

Johanna tarttui Jorista kiinni ja sukelsi myös hetkellisesti veden alle saadakseen vilauksen miehen suloista. Viimein Jori kuitenkin onnistui laittamaan uima-asun päälleen ja Johanna rauhoittui. Pian myös Niko tuli takaisin altaaseen.

Johanna heitti: Mennäänkö kaikki alasti saunaan

Jori viuhahti – myös naiset riisuutuivat

(Sub)

Uutisaiheet: Niko, Jori, Johanna, Aleks

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje