Jori pui yllätyskäännettä: Parempi että kansa vihaa

22.09.2013 19:10

Isoveli toimitti kaikkien asukkaiden matkalaukut varastohuoneeseen. Asukkaat olettivat, että kuka tahansa heistä häädettäisiin tänään talosta.

Sunnuntain suorassa Talk Show'ssa ei häädetä tänä iltana yhtään asukasta. Talon asukkaat olivat tietämättömiä siitä, että jokainen heistä olisi turvassa häädöltä. Talossa oli meneillään iltaa varten laittautuminen, kun varastohuoneen summeri soi.

Ovelle rynnänneitä asukkaita odotti yllätyskäänne: huoneesta löytyi kaikkien matkalaukut. Asukkaat päivittelivät löydöstään suureen ääneen.

– Ihan hirveetä! Anne-Mari parahti.

Anne-Marin pahin säikähdys laantui, kun nainen huomasi varastohuoneen hyllyllä lisää kynsilakanpoistoainetta asukkaiden käytettäväksi. Nainen lähti kiikuttamaan löydöstään kylpyhuoneeseen.

Tällävälin Jori lohdutteli muita asukkaita sillä, että he kaikki olisivat samassa jamassa illan äänestyksessä. Claudia ihmetteli sitä, että asukkaat olivat nimenneet toisiaan turhaan valenimeämisissä.

Sara oivalsi, että kaikkien läheiset odottelisivat katsomossa. Naisen mielestä kaikille tasa-arvoinen häätöäänestys oli kuitenkin hyvä asia. Myös Jori oli positiivisella mielellä uudesta käänteestä.

– Parempi, että kansa vihaa kun kaverit täällä, Jori letkautti.

Claudia kertoi, että olisi valmis lähtemään mielellään jo kotiin.

Pian terassin ovi aukesi ja tupakoitsijat painuivat sauhuille. Sisällä talossa alkoi tavaroiden pakkaaminen.

Asukkaat valmistautuivat jännittävään iltaan – katso kaunistautumiskuvat!

Taloon saadaan tänään uutta verta!

(Sub)

Uutisaiheet: Jori, Anne-Mari, Teppo, Claudia

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje