Jori valenimesi vakavamielisenä

20.09.2013 15:15

Jori antoi valenimeämispisteensä haikein mielin. Mies toivoi, ettei henkilö, jolle hän antoi kaksi pistettä, joutuisi jättämään taloa. Yhden pisteen hän antoi sitä sanojensa mukaan toivoneelle henkilölle.

BB-talossa oli käynnissä valenimeämiset. Asukkaat vuoron perään astelivat päiväkirjahuoneeseen antamaan nimeämispisteitä, jotka todellisuudessa eivät merkinneet mitään, mutta tätä asukkaat eivät tienneet.

Big Brother kuulutti, että oli Jorin vuoro nimetä. Mies ei vaikuttanut tyytyväiseltä ulkotiloista sisälle astellessaan. Hän oli useaan otteeseen kertonut talossa, ettei nimeäminen ollut hänen mielestään lainkaan mukavaa. Aiemmin samana päivänä Jori oli toivonut, että valta näistä asioista olisi katsojilla.

Jori istahti päiväkirjahuoneen tuoliin vakavana.

– No, voi, voi, voi, voi, voi…, Jori päivitteli Isoveljelle.

Seuraavaksi hän muistutti itseään siitä, että kyseessä oli kuitenkin peli. Jori kuvaili sydäntään viiltävän, mutta ryhtyi kuitenkin nimeämään.

– Annan kaksi pistettä… Aleksille. Syy on siinä, että… että jos nyt sais jotain hajontaa sinne viereiseen huoneeseen, Jori sanaili.

Hän myönsi toivovansa, että talosta kuitenkin lähtisi Aleksin sijaan joku muu.

– Ja yksi piste. No mä annan sen nyt Anulle, kun hän nyt aina sanoo, että anna niitä pisteitä, vaikka tykkään hänestä kauheesti, Jori päätti.

Kuka valenimesi ja kenet? Katso valenimeämispisteet ja -perustelut

Kuka on saanut eniten pisteitä? Tämä on valenimeämisten tilanne nyt!

(Sub)

Uutisaiheet: Jori, nimeämiset

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje