Julkkis Big Brotherin voittaja Jori: Luovutus oli lähellä kaksi kertaa

14.10.2013 14:25
Julkkis Big Brotherin voittaja Jori: Luovutus oli lähellä kaksi kertaa

Julkkis Big Brother -kausi muistetaan muun muassa monista luovutuksistaan. Myös BB:n voittaja Jori Kopponen oli lähellä lähteä talosta.

Kolmen tunnin yöunien jälkeen toimittajien haastateltavaksi saapunut tuore Big Brother -voittaja Jori Kopponen sanoo, ettei oikein vieläkään tajua menestystään ohjelmassa.

– Kun luen viestejä, joita on tullut vaikkapa Facebookiin, mietin että ketä ne siellä oikein onnittelee. Luulen, että vasta kun pääsen kotiin ja normaaliin arkeen, niin osaan käsitellä tätä paremmin, Jori sanoo.

Big Brother -talon ovet kävivät tällä kaudella tiuhaan, ja kauden aikana nähtiin useampi luovutus. Myös Jori oli likellä luovuttaa.

– Se oli lähellä kaksi kertaa. Pahin oli silloin, kun Esko lähti. Olin jo miettinyt, että minut häädetään, ja toinen jalka oli tavallaan jo kotona. Siinä oli se pettymys, kun ei pudonnutkaan. Ajattelin, että parempi olisi kotona, Jori myöntää.

– Siitä toipuminen kesti pari päivää. Mutta sitten asiat lähtivät rullaamaan paremmin. Ja kun me aiemmin oltiin jakauduttu kahteen ryhmään, niin Eskon lähdön jälkeen se ryhmä muodostui uudestaan. Talossa oli taas helpompi olla, mies jatkaa.

Haluan nähdä koko kauden

Jori sanoo, ettei vielä ole nähnyt videomateriaalia elämästään BB-talossa. Nettiuutisointia itsestään hän on kuitenkin jo selaillut. Mies aikoo kuitenkin etsiä käsiinsä kaiken mahdollisen materiaalin.

– Yritän siitä nähdä, mikä minussa oli niin kivaa katsoa, hän sanoo voittoonsa viitaten.

– Ihan selkeät muistikuvat minulla kyllä on esimerkiksi biletyksistä, mutta haluan katsoa miltä esimerkiksi Anun tanssit ja muut on näyttänyt kamerassa, Jori jatkaa naurahtaen.

Palautetta BB-taipaleesta ei Jori vielä ole juurikaan saanut – vain ympäripyöreitä kehuja.

– Täytyy haastatella lähipiirin ihmisiä, jotka sanovat suoraan asiat, taikuri virnuilee.

"Olen pitänyt Kaita idioottina"

Jori myöntää, että hänellä oli joitakin asukaskumppaneita kohtaan vahvoja ennakkoasenteita. Ne kuitenkin murtuivat Big Brother -talossa.

Andy McCoy oli Jorin mukaan yksi tällainen tapaus, samoin Anu Saagim.

– Anustahan tuli minulle jollain tapaa tärkeä ihminen. Minulla muuttui hänestä mieli täysin. Hieno nainen, Jori kehaisee.

– Ja Kai Meriläkin! Olen pitänyt sitä täysin idioottina toimittajana. Sehän oli miehistä parhain, hän jatkaa.

Solmituista tuttavuuksista huolimatta Jori ei usko pitävänsä muihin asukkeihin erityisesti yhteyttä. Mies uskoo yhteydenpidon rajoittuvan kissanristiäisissä törmäämiseen ja Facebookin kautta kirjoitteluun.

Miksi Jori halusi provosoida muita asukkaita? Katso video

(Sub)

Uutisaiheet: Jori

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje