Kai, Claudia ja Johanna suunnittelivat nimeämisiä

08.09.2013 10:21

Yön pimeydessä BB-talon valkoisen pöydän ääressä Kai, Claudia ja Johanna keskustelivat siitä, kenelle tällä hetkellä antaisivat nimeämispisteensä.

Kun muut asukkaat jo nukkuivat, juttelivat Kai, Johanna ja Claudia BB-talon pöydän ääressä. Naiskaksikko oli aiemmin siirtynyt yöpuulle, mutta noussut sitten uudestaan rupattelemaan Kain kanssa.

Kolmikko keskusteli talon asukkaista – toisistaan sekä jo nukkumaan menneistä. Puheenaiheeksi nousivat jossain vaiheessa nimeämiset. Kai paljasti, että antaisi kaksi pistettä välittömästi Anulle. Yhden pisteen kohdalla hän joutuisi miettimään pidempään.

– Kyl mä hauelle antaisin, koska jos mä joutuisin kuus viikkoo olee, niin… en mä p**kele jaksa kuunnella sitä kuutta viikkoo, Kai totesi viitaten oletettavasti Marianneen, jota asukkaat olivat alkaneet talossa kutsua haueksi.

Kai vaati Claudialta vastauksia

Claudia muisteli Anun aiemmin sanoneen, että hän haluaisi talosta ensimmäisenä ulos pahimmat kilpakumppaninsa. Claudia sanoi, ettei itse voisi toimia näin, ja Kai oli samaa mieltä.

– Mun lähtökohta on se, että mä tiputan viimettenä ne ihmiset, kenen kanssa mä niin kuin… tai sanotaan, että mä jätän sinne ne, kenen kanssa mä voisin olla kuus viikkoo yhdessä, Claudia ruoti.

Nainen ei sanojensa mukaan ollut niin peluri, että voisi toimia kuin Anu.

– Mutta nyt oli kysymys siitä, kenet sä nyt tiputtaisit. Annapa tulla kaks ja yks, Kai vaati.

Claudia pohti asiaa hetken ja totesi, ettei varsinaisesti haluaisi ketään ulos talosta. Hän kierteli ja kaarteli, kunnes Kain painostaessa lopulta antoi kaksi nimeä.

– Varmaan kaks kanssa… Anu sen takia, että vaikka se on upee ja ihana ihminen, niin ehkä naisista vähiten niin kuin sitten kuitenkin… Tai en oo päässyt niin lähelle häntä, että me ollaan vähän eri maailmasta, Claudia paasasi ja jatkoi ympäripyöreitä perustelujaan vielä tovin.

– Yhden pisteen mä antaisin Saralle, vaikka hän on tosi viehättävä ja ihana ja näin, mutta hän on niin hiljainen ja hän ei anna ittestään…, Claudia aloitti.

– Mä unohdan välillä, että se on täällä! Kai keskeytti.

Johanna puolestaan arveli Saran olevan sellainen persoona, että hän vaati tietyn ajan ennen esille nousemistaan.

Johanna kertoi, että antaisi kaksi pistettä Susannalle, koska ajatteli, etteivät kemiat tämän kanssa kohtaisi pidemmälle ajatellen. Yhden pisteen hänkin olisi sanojensa mukaan antanut "hauelle", koska oli tämän juttuihin jo täysin kypsä, eivätkä ne enää jaksaneet naurattaa. Lisäksi henkilössä ärsytti huomionhakuisuus.

Kolmikko jatkoi pöydän ääressä juoruilua vielä tovin ennen nukkumaan siirtymistään.

Kuka jää taloon? Äänestä suosikkiasi!

Andy ja Kai kehuivat toisiaan

Kai jännitti häätöäänestystä: Meikähän täältä lähtee

(Sub)

Uutisaiheet: Kai, Claudia, Johanna, juonittelu

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje