Kai Merilä ehdottomana: En nuku muiden vieressä

03.09.2013 22:00
Kai Merilä ehdottomana: En nuku muiden vieressä

Kai Merilä on päättänyt, että ei viuhahtele tai muutenkaan nakuile BB-talossa. Lisäksi hän ei aio jakaa sänkyään kenenkään kanssa.

Seiskan toimittaja Kai Merilä kertoo lähteneensä mukaan Julkkis Big Brotheriin seikkailunhalunsa viemänä. Asukkaana hän aikoo olla avoin ja täysillä mukana. Mies kertoo sisäistäneen sen, että tarkoitus on tehdä viihdeohjelmaa.

– Ei sinne istumaan lähdetä, Kai napauttaa.

Kai on kuitenkin päättänyt jo rajoista, joita hän ei aio BB-talossa ylittää. Niihin kuuluvat muun muassa alastomana hilluminen.

– Nakuilemaan en rupea, se on henkilökohtainen asia ja kuuluu perheen saunailtaan, viuhahtelut sun muut. Jos pyydetään niin en tee! mies vannoo.

Muiden viereen häntä on myös turha yrittää laittaa nukkumaan, sänkyään hän ei jaa miesten eikä naisten kanssa.

– Kyllä armeijan käynyt mies pystyy lattiallakin nukkumaan, Kai perustelee.

Kai sanoo läheistensä suhtautuvan Julkkis Big Brotheriin lähtöön pääosin rennosti. Osa saattaa kauhistuakin, mutta he, jotka miehen todella tuntevat, eivät ole järkyttyneet.

– He ovat niin, että "näin sitä mennään taas kerran, sinä poika se keksit kaikennäköistä", Kai sanoo.

"Jos kaikki menee päin p**settä, jonkun pitää tuoda valo"

Jos Kai saisi päättää, Isoveljen valvovan silmän alle muuttaisivat kuudeksi viikoksi myös muusikko Remu Aaltonen sekä urheiluselostaja Antero Mertaranta. Ketään hän ei sulkisi asukasvalinnoista pois.

– Jos tulisi sellainen ihminen, josta en niin välitä, niin sehän olisi vain testiä testin päälle. Lisähaastetta, Kai toteaa.

Kai vannoo tulevansa kaikenlaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen. Lopulta hän myöntää tietynlaisen ihmistyypin ärsyttävän.

– Sellainen ihminen, jolla on h**vetin tiukat käsitykset kaikesta. Sellainen besserwisser, joka sulkee korvansa kun ehdottaa että asia voisi olla toisellakin tapaa. Se on kuin päätä takoisi kiviseinään, enkä jaksa vängätä sellaisen ihmistyypin kanssa maailman tappiin saakka.

Vahvuuksinaan Big Brother -talossa Kai pitää luovaa hulluutta, härkäpäisyyttä tarvittaessa sekä positiivista asennetta.

– Jos tulee känää, ja kaikki menee muka päin p**settä, niin jonkun pitää tuoda se valo, mies summaa.

Tutustu profiiliin

Katso Kain videohaastattelu

(Sub)

Uutisaiheet: Kai

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje