Luovuttanut Frederik: Olin tahallani ilkimys talossa

19.09.2013 13:11

Julkkis Big Brotherissa luovuttanut Frederik uskoo talon miesten voittoon, vaikka kuvaakin parasta ystäväänsä talossa melko itserakkaaksi. – Tepolta menee niskat nurin, kun se katsoo itseään peilistä, Frederik heittää.

Frederik luovutti Julkkis Big Brotherissa tällä viikolla. Miehen paluu ulkomaailmaan on sujunut hyvin.

– Hyvin on mennyt. Espoon nuoret ottivat minut hyvin vastaan, huusivat "hyvä Reetu", mies kertoo kokemuksiaan talosta poistumisen jälkeen.

– Kai sanoi, että kaksi päivää kestää, että selviää BB-arestista, Frederik heittää viitaten asukastoveriinsa Kai Merilään.

Frederik ei usko saavansa otsaansa BB-julkkiksen leimaa. Hän kuvailee talossaoloaan "hauskaksi retkeksi".

– Se oli henkisesti kasvattava kokemus, mies pohtii.

Kaksi leiriä

Elämä BB-talossa ei ollut sellaista kuin Frederik oli odottanut. Miehen mukaan talon viisi naista lyöttäytyivät heti yhteen ja muodostivat oman "klaanin".

– Oli äijäleiri ja naisten leiri. Ja makea juoniminen alkoi heti, Frederik pohtii.

Frederikin mukaan talossa Teppo oli hänen henkireikänsä. Mies kuvaa Teppoa kuitenkin itserakkaaksi.

– Tepolta menee niskat nurin, kun se katsoo itseään peilistä, Frederik heittää ja kertoo myös käskeneensä miestä lopettamaan ainaisen peilailun.

Myös Jorista oli tullut Frederikille läheinen. Naisista hän ei osaa sanoa mitään.

– Mulla on fiilis, ettei naisista kukaan voita. Naisissa ei ole persoonaa, joka olisi Suomen kansan mieleen, Frederik pohtii.

– Sara on hiljainen hissukka, vain nukke talossa. Claudia on p*skanpuhuja, Johanna pullantuoksuinen mummeli. Anu on kaksinaamainen.

Miehistä Aleks on voittajaksi Reetun mielestä liian kiltti.

– Hänessä ei ole munaa yhtään.

"Baletti ei istu machomiehen rooliin"

Talossa Frederik aiheutti härdelliä muun muassa kieltäytymällä pukeutumasta balettiasuihin tai susipukuun päivätehtävien aikana. Mies toteaa, ettei hänestä voi "tehdä isoäitiä".

– Se, että musta tehdään ballerina, ei istu mun imagoon. Jori taas on estraditaiteilija, hänelle se sopi hyvin. Baletti ei istu machomiehen rooliini. Olisi se aikamoista kompurointia ollut, Frederik kuvailee.

Muut asukkaat olivat nyreissään Frederikin päätöksestä olla pukeutumatta susipukuun. Mies kertoo luvanneensa asukkaille, että lahjoittaa itse menetetyt rahat hyväntekeväisyyteen, jos tehtävä epäonnistuu hänen vuokseen. Reetu olikin ollut tyrmistynyt, kun hänelle suutahtaneet asukkaat olivat myöhemmin itse syöneet suklaarahoja, jotka symboloivat tehtävässä hyväntekeväisyyteen kerättävää rahasummaa.

– Mitäs peliä se sellainen on? Itse söivät niitä sitten!

Frederik ymmärtää myös ärsyttäneensä tekemisillään talon asukkaita. Mies kuitenkin tunnustaa, että oli tahallaan ärsyttävä.

– Olin ilkimys, myönnän sen. Halusin vähän vipinää taloon. Tämä oli tarkoitukseni. En ole perusilkeä ihminen, halusin saada taloon rytinää ja puhetta! Sehän on viihdettä, muistakaa se. BB-talo ei ole kuolemanvakava asia.

Luovuttanut Frederik ulos talosta

(Sub)

Uutisaiheet: Frederik

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje