Marianne Kallio: Haluaisin olla sabotoija

03.09.2013 21:54
Marianne Kallio: Haluaisin olla sabotoija

Malli Marianne Kallio odottaa eniten Julkkis Big Brotherilta haastavia tehtäviä. Itselleen hän kaavailee sabotöörin roolia.

Marianne Kallio sanoo, ettei koskaan nuorena halunnut erityisesti julkisuuden henkilöksi, mutta nyt hän aikoo pysyä julkisuudessa pitkään.

Big Brotheria Marianne pitää mahdollisuutena näyttää ihmisille, millainen hän oikeasti on.

– Mä olen tosi persoonallinen, räväkkä, tulen ihmisten kanssa juttuun. Mä olen todella huumorintajuinen, mutta se mun huumori voi olla välillä todella räikeääkin, nainen nauraa.

Marianne on seurannut Big Brotheria aikaisemmilla kausilla innokkaasti. Erityisesti erilaiset tehtävät ovat olleen kiinnostavia. Niitä hän odottaa omallekin BB-ajalleen.

– Jos saisin olla joku sabotoija, niin rakastaisin sitä suoraan sanoen, Marianne nauraa.

– Rakastan kaikkia tehtäviä, olisi ihana toteuttaa niitä. Odotan tälle kaudelle haastavampia tehtäviä kuin ennen, hän jatkaa.

Röökielto pahinta mitä voisi tapahtua

Ulkonäkönsä avulla töitä tekevä Marianne sanoo, että meikittömyys tai luonnonkauniina edustaminen ei kauhistuta häntä. Mutta tupakointikielto koettelisi hänen hermojaan.

– Röökikielto olisi pahinta, mitä voisi tapahtua. Kaikesta muusta selviän, mutta siihen voisi mennä hermot. Olen henkisesti valmistautunut siihen, että tupakointikielto voi BB-talossa tulla, mutta nyt sauhuttelen siihen saakka kun vielä voin.

Mariannella ei ole erityistoiveita asukastovereiden suhteen, hyvässä tai pahassa.

– Mä tulen kaikkien kanssa toimeen. Jokaisesta ihmisestä voi myös oppia jotain ja kaikista löytyy jotain hyvää sisimmästä. Tärkeintä on, että on oma itsensä.

Marianne uskoo, että ihmisillä on hänestä aika negatiivinen kuva. Hän ei usko, että Julkkis Big Brotheriin osallistuminen tuskin ainakaan pahentaa tilannetta.

– Tämä vaikuttaa varmaankin positiivisesti. Kaikki näkevät, miten elän ja olen ja miten tulen toimeen muiden kanssa.

Tutustu profiiliin

Katso videohaastattelu

(Sub)

Uutisaiheet: Marianne

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje