Naisasukkaat pohtivat Teposta: Selkeästi vapautunut

14.09.2013 22:36

BB-talossa vietettiin juhlia, jossa asukkaat pääsivät pukeutumaan 1970-luvun mukaisiin vaatteisiin. Bileiden aikana erityisesti naisasukkaat kiinnittivät huomiota pöydällä tanssivaan Teppoon ja arvelivat, että mies oli rentoutunut selkeästi Andyn ja Mariannen poistumisen jälkeen.

Asukkaat viihtyivät juhlissa, joissa heille oli tuotu erikoiset asut ja myös oma DJ ja baarimikot. Erityisesti Jori ja Teppo jaksoivat juhlia sydämensä kyllyydestä.

Aiemmin hieman kipeää oloa voivotellut Jori ilmoitti bileiden alun jälkeen, että hänelle tapahtui ihmeparantuminen. Teppo tanssi kaikkien edessä ja intoutui myös hetkeksi riisuuntumaan. Tämä herätti naisissa tuntemuksen, että mies on selkeästi vapautunut Andyn ja Mariannen poistuttua talosta.

– Se on niin paljon vapautuneempi, Susanna sanoi.

Muut naiset olivat samaan mieltä ja lisäsivät, että miehessä oli tapahtunut selkeä muutos etenkin Andyn lähtiessä talosta. Naiset eivät kertoneet tätä suoraan miehelle, mutta Susanna, Claudia, Johanna ja Anu keskustelivat siitä muutamaan otteeseen.

– Paita pois, paita pois, Susanna huusi jammailevalle Tepolle.

Naiset halusivat nähdä Tepon tanssiliikkeitä pitkin iltaa ja etenkin Susanna toivoi, että mies riisuisi paitansa useamminkin. Keskustelu jatkui iloisissa tunnelmissa.

Naiset Jorista: Voi olla aika seipäässä tänään

Asukkailla oli tyylillinen aikamatka – katso kuvat

Sara ja Claudia ujostelivat niukkoja asujaan

(Sub)

Uutisaiheet: bileet, Teppo, Susanna

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje