Niko paljasti: Mä pelkäsin Esko sua joskus

26.09.2013 23:58

Niko tiedusteli Eskolta, miten tämä oli aikoinaan tullut julkisuuteen. Hän intoutui myös imitoimaan Joria kymmenen vuoden kuluttua. Katso hulvaton video!

BB-talon miehet olivat pulahtaneet nelistään altaaseen. Keskustelu kävi kuumana ja aiheet vaihtuivat tiuhaa tahtia. Miehet keskustelivat muun muassa siitä, millä tasolla olivat tunteneet ja tienneet toisensa ennen Julkkis Big Brotheria.

– Mä pelkäsin Esko sua joskus, Niko tunnusti.

Hän kuitenkin kertoi, että ollessaan radiossa Eskon vieraana, oli mies sittenkin osoittautunut mukavaksi.

– Mäkin pelkäsin sua ekalla tapaamisella vähän, Jori heitti.

Niko halusi tietää, miten Esko oli aikoinaan tullut julkisuuteen. Hän tiedusteli, oliko tämä tapahtunut Hunks-tanssiryhmän kautta. Esko ei heti vastannut asuintoverinsa kysymykseen.

– Sä oot tehnyt niin pitkän taiteilijan uran, ettet edes muista, Niko heitti.

Pian Esko kuitenkin totesi, että varmaankin hänen julkisuuteen tulemisensa oli tapahtunut juurikin Hunksien kautta. Hän arveli olleensa julkisuudessa noin kymmenisen vuotta.

Eskon haastattelu jatkui altaassa, kun häneltä tiedusteltiin, milloin ja missä hän oli tavannut nykyään jo ex-vaimonsa Martinan.

Esko kertoi tunteneensa Martinan jo kauan, ja tavanneensa tämän ensimmäistä kertaa, kun nainen oli ollut baarissa töissä.

Miten Niko arveli Jorin vastaavan kymmenen vuoden päästä kysymykseen siitä, miten hän oli tutustunut Nikoon? Katso hulvaton video!

BB-talon miehet polskahtivat altaaseen

(Sub)

Uutisaiheet: Niko, Esko, Jori

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje