Niko Susannasta: Sopu tuli liian myöhään

03.10.2013 10:07
Niko Susannasta: Sopu tuli liian myöhään

Päiväkirjahuoneeseen aamulla kutsuttu Esko oli saanut kuulla Susannan ja Daisyn poistuneen talosta hetkeä aiemmin. Asukkaat reagoivat Eskon uutisiin tyynesti.

Big Brotherin herätettyä asukkaat Esko kutsui koko porukan sohvalle ja kertoi, mitä oli itse saanut hetki sitten kuulla päiväkirjahuoneessa. Susanna ja Daisy olivat jättäneet Big Brother -talon.

Muut asukkaat ottivat Eskon uutiset vastaan rauhallisin mielin, vaikka naisen lähtö surettikin osaa asukkaista.

Niko oli aiemmin avautunut useaan otteeseen kokevansa Susannan ahdistavaksi ihmiseksi, mutta eilen tilanne oli muuttunut parempaan päin. Susanna ja Niko olivat eilen keskustelleet ja tehneet sovinnon.

- Ei jäänyt mitään hampaankoloon Susannasta, mutta kyllä se tuli kymmenen päivää liian myöhään mulle juttelee, Niko pohti.

Asukkaat olivat samaa mieltä Susannan päätöksestä lähteä talosta Daisyn kanssa. Eskonkaan mielestä BB-talo ei ollut koiran paikka. Mies kertoi muille asukkaille nähneensä Susannan yöllä ja ihmetelleen tämän tylyä käytöstä.

- Kysyin siltä, onko kaikki hyvin. Se vain käänsi tylysti pään. Jos toinen ei anna yhtään siimaa, niin mitä voit tehdä siinä, Esko tuskaili.

Anu kertoi huomanneensa Susannan käytöksestä ja ilmeistä, että nainen oli talossa jatkuva shokki päällä

- Daisy oli sille pelastusrengas, sellainen tuki ja turva, Anu ja asukkaat miettivät.

Aamutoimet talossa jatkuivat rauhallisissa tunnelmissa Big Brotherin ilmoitettua kylpyhuoneessa olevan lämmintä vettä tunnin ajan.

Susanna ja Daisy ulos talosta

(Sub)

Uutisaiheet: Niko, Esko, Susanna

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje