Päivätehtävä sai tunteet kiehumaan

04.09.2013 17:34

Frederik, Jori, Teppo, Andy, Marianne, Kai, Susanna, Johanna ja Anu odottivat tehtävää malttamattomina tehtäväalueella. Claudia ja Aleks juttelivat keskenään pihalla odottaessaan Isoveljen käskyä aloittaa tehtävän. Tehtävän aikana asukkaat huusivat kovaan ääneen, mutta nauttivat myös onnen hetkistä.

Asukkaat olivat odottaneet tekemistä koko päivän, joten he odottivat päivätehtävää malttamattomana. Aiemmin Isoveli ilmoitti asukkaille, mitä tehtävä sisältää. Tehtävän aikana tehtäväalueella olevat asukkaat joutuivat arvaamaan Claudian ja Aleksin selittämiä elintarvikkeita. Epäonnistuessaan tehtäväalueella olevat asukkaat saisivat ylleen erilaisia nesteitä. Ennen tehtävän alkua tunnelma oli rauhallinen.

– Jamaica, Jamaica, ha haa, Andy huusi tylsistyneenä ennen tehtävän alkua.

– We want more, Marianne ja Susanna ryhtyivät kailottamaan.

– En haluu mitään jäätelöä niskaan, koska mä jäädyn, Marianne sanoi.

Pian tämän jälkeen Isoveli aloitti tehtävän.

Tehtävä sai asukkaat hermostumaan, kiljumaan ja hurraamaan. Tehtävän aikana Claudia ja Aleks selittivät muille asukkaille kymmenen eri elintarviketta. Asukkaat vastasivat osaan kysymyksistä oikein, mutta ajoittain Claudian ja Aleksin selitys ei antanut asukkaille oikeita vastauksia. Tehtävän aikana tehtäväalueella olevat asukkaat saivat ylleen runsaasti nesteitä.

Erityisesti Marianne antoi tunteiden näkyä tehtävän aikana. Hän huusi useaan otteeseen kovaa ja korkealta. Muut tehtäväalueella olevista asukkaista istuivat kylmän rauhallisena, mutta hieman hermostuneen näköisenä. Susanna vitsaili, että Claudia ja Aleks saattaavat olla hyvinkin todennäköisesti ehdokkaita häätöääniä saamaan.

– Mä kusen housuun kohta, Marianne huusi tehtävän aikana.

Claudia ja Aleks kertoivat vihjeitä yhteen ääneen, joten asukkaat eivät saaneet selvää selityksistä ja päätyivätkin useasti kylmän suihkun alle.

Tehtävän jälkeen asukkaat siirtyivät vaihtamaan vaatteita.

Päivätehtävä: Tekstuaalinen tehosekoitin

Asukkaat ensimmäisestä päivätehtävästä: Vaatteet vaihtoon!

(Sub)

Uutisaiheet: Andy, Marianne, Claudia, Aleks, tehtäväkuvaukset

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje