Päivätehtävän palkinto ei miellyttänyt Saraa ja Aleksia: Tää on rangaistus!

19.09.2013 21:34

Sara ja Aleks olivat päihittäneet ansiokkaasti kaikki muut asukkaat päivätehtävässä. Isoveljen palkinto ei ollut kaksikolle mieluinen.

Asukkaat olivat juuri lopetelleet keittopäivällisensä, kun taloon tupsahti Isoveljen putkipostia. Anne-Mari luki päivätehtävän tuloksen sisältäneen kirjeen.

Isoveli onnitteli päivätehtävän ylivoimaista voittajatiimiä Saraa ja Aleksia. Kaksikkoa odotti varastohuoneessa palkintokori, jonka sisältöön muilla asukkailla ei ollut koskemista. Illalla koko porukalla olisi kuitenkin mahdollisuus saunoa.

Päivätehtävässä jumbosijalle jääneitä Anua ja Johannaa odotti rangaistus: he tulisivat toimimaan Saran ja Aleksin henkilökohtaisina palvelijoina loppuillan ajan.

Koska Johanna oli loukannut sormensa illan aikana, kehotti Isoveli häntä valitsemaan tilalleen toisen asukkaan suorittamaan rangaistusta.

– Tätä me pelättiin, Aleks nurisi kuultuaan toveriensa rangaistuksesta.

– Ei tää oo kiva palkinto yhtään. Enemmänkin rangaistus, Sara komppasi tiimiläistään.

Johanna pui tovin sijaiskärsijää rangaistuksen suorittamiseen. Nainen arpoi lastenlorua tapaillen suorittajaksi Tepon. Jori ilmoittautui kuitenkin vapaaehtoiseksi palvelijaksi.

– Jos ette kiusaa liikaa, Jori virkkoi.

Anu nurisi siitä, että hän olisi itse halunnut olla palveltavana. Samassa varastohuoneen ovi aukesi ja Jori meni noutamaan palkintokoria. Asukkaat ihailivat Saran ja Aleksin yltäkylläisiä lahjoja: viiniä, hedelmiä, suklaata ja muuta pikkupurtavaa.

– Sanokaa nyt vielä, että siellä on suklaata? Ei! Anne-Mari vingahti makeanhimoissaan.

Asukkaat jäivät tutkimaan korin sisältöä.

Nalle silmät sulkee -tulos

Yksi pari ylsi ylivoimaiseen voittoon siirappialtaassa – katso höyhenikäs video!

(Sub)

Uutisaiheet: Sara, Aleks, Johanna, Anu, Jori, tehtävät

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje