Punahilkka ja susi -tehtävä alkoi – pukiko Frederik puvun ylleen?

17.09.2013 18:59

Isoveli lähetti asukkaille putkipostia. Päivän toisen hyväntekeväisyystehtävän aikana Punahilkkaa esittävä Claudia ja Suden rooliin valittu Frederik päätyivät keskiöön. Aiemmin päivällä Frederik ei suostunut osallistumaan tehtävään, mutta saisivatko hyväntekeväisyyteen menevät rahat miehen toisiin aatoksiin?

Isoveli lähetti asukkaille putkipostia. Claudia avasi postin ja pyysi ulkona olevat asukkaat sisälle. Asukkaat kerääntyivät oma-aloitteisesti sohvalle ja Claudia meni asukkaiden eteen valmistautumaan postin lukuun.

Tehtävän nimi oli Punahilkka ja susi. Teppo katsoi Frederikiä, kun Claudia ilmoitti heidän olevan osa tehtävää. Kaikki muut asukkaat nauroivat ja taputtivat, paitsi Frederik.

– Laita nyt se asu päälle, Teppo sanoi.

– En varmana, Frederik totesi.

Frederikille alkoi nousta pieni hymynkare. Claudia jatkoi tehtävän lukua ja katsoi Frederikiä aina välillä silmiin. Claudia luki, että jos Punahilkka tai susi epäonnistuvat tehtävässä, tulee heidän antaa sata kolikkoa Isoveljen huostaan.

– Siitä satakolikkoo mukaan, Frederik tokaisi.

– Sillä sais hyväntekeväisyyteen, Johanna sanoi.

– Niin, Frederik huusi.

Tehtävän aikana Frederikin ja Claudian tulisi pukea ylleen Punahilkan ja suden asut. Samalla heidän tulisi mennä olohuoneessa olevaan sänkyyn ja peiton alle.

– Ymmärtäkää nyt rakkaat ystävät… Minä en mene sinne, enkä tee, Frederik sanoi.

– Tehtävä on epäonnistunut sitten, Frederik jatkoi.

Kappale soi ja Frederik jähmettyi sohvalle. Muut asukkaat nousivat ylös katsomaan Claudian yksinäistä esitystä. Kaikki muut taputtivat Claudialle, paitsi Frederik. Teppo yritti saada Frederikin innostumaan tehtävästä, mutta turhaan.

– Big bad wolf, Frederik lauloi Tepon kanssa hetken.

Asukkaat ulvoivat ja Claudia vietti aikaa sängyssä yksin tehtävän aikana.

– En mä mene peiton alle v*ttu, Frederik sanoi.

– Tehtävä kusee, Teppo sanoi.

Kappale soi useaan otteeseen, mutta mies pysyi sohvalla. Pian tuli hiljaista ja Frederik arvasi, mitä Isoveli seuraavaksi kuulutti.

– Tehtävä on hylätty, Frederik sanoi.

Claudia pyydettiin päiväkirjahuoneeseen ja asukkaat jäivät pohtimaan tehtävää. Pian Claudia tuli takaisin ja ilmoitti, että heidän on vietävä sata kolikkoa Isoveljelle.

Vivus – hyväntekeväisyyskilpailu: Punahilkka ja susi

Frederikin asenne ärsytti muita

Prinssi kamppaili pelastustehtävän aikana – katso video

(Sub)

Uutisaiheet: tehtävät, Frederik, Claudia

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje