Riidan ainekset kasassa: Marianne väitteli kolmea miestä vastaan

06.09.2013 07:52

Kai, Frederik ja Teppo äityivät viinilasillisten äärellä kyseenalaistamaan Mariannen ulkonäkökeskeistä julkisuushakuisuutta. Marianne tuohtui miesten mielipiteistä.

Ilta Big Broter -talossa oli jatkunut alkoholijuomia nautiskellen. Sisällä pöydän ääressä keskustelu kääntyi jälleen kerran Mariannen itsestään antamaan mielikuvaan. Frederik tivasi naiselta perimmäistä syytä silikonirintojen hankkimiseen.

Marianne perusteli päätöstään sillä, että oli aina halunnut enemmän rintavarustusta.

– Eli sulla on kompleksi omasta naiseudestasi ja tisseistä? Frederik kysyi.

Marianne myönsi, mutta painotti kovaan ääneen ettei ottanut rintoja miesten vuoksi. Hän totesi, että ei ollut kivaa jos omisti kunnon takamuksen, mutta ei tissejä.

– Hänellä on mielettömän kaunis p*rse, Anu kikatti.

Frederikin mielestä Mariannen ulkonäkö kuitenkin antoi hänestä bimbon vaikutelman.

– Mitä sillä on väliä? Jos mies ottaa isomman peniksen, niin tuleeks siitä bimbo, ei? Marianne intti takaisin.

Frederik äityi muistelemaan ensikohtaamistaan Mariannen kanssa talossa. Miehen mielestä naisen rinnat eivät pysyneet piilossa paidan alla. Muistelo sai pöytäseurueen puhkeamaan nauruun.

Frederik Mariannelle: Olet kuin Tukiainen

Kai koitti tiedustella Mariannelta millaista tulevaisuutta hän maalailisi itselleen viiden vuoden sisällä.

– Tiedäthän sä että vaikka olisit kuinka esillä, et välttämättä saa siitä latin latia. Ei se oo ammatti, Kai pohjusti.

Tepon mielestä Marianne oli itse hankkiutunut julkisuuteen, eikä suinkaan ajautunut siihen pisteeseen, missä oli nyt. Marianne perusteli tekemiään ratkaisuja sillä, että oli saanut näkyvyydellään avattua uusia ovia ja tavannut uusia ihmisiä.

– Sä oot tehnyt itsestäsi ton näkösen. Oot Tukiainen kakkonen, totta kai ne vetaa sua siihen. Sulla ei oo mitään koulutusta, ja pukeudut provosoivasti tiettyyn luukkiin, Frederik paasasi.

Marianne kuunteli tylytystä, mutta totesi ettei suuttunut miesten nostettua aihepiirin taas esiin. Miehet jatkoivat uteluitaan Mariannen työsuunnitelmista. Nainen ei maalaillut ilmoille mitään konkreettista, tietokonetyö oli hänen kiikareissaan.

– Näytä mitä sä osaat muuta kuin näyttää p*rsettä videossa! Frederik neuvoi.

Frederikin mukaan pahin tulevaisuusskenaario Mariannelle olisi se, että hän hän ajautuisi töiden puutteen vuoksi pornoalalle.

Keskustelu katkesi, kun Isoveli pyysi Mariannen päiväkirjahuoneeseen. Naisen poistuttua pöydästä Anu totesi miestriolle naurahtaen, että oli hirveää, kun nämä hyökkäsivät joukolla Mariannen kimppuun. Jutustelu pöydässä jatkui.

Naisten törkeä kielenkäyttö sai Andyn punastumaan

(Sub)

Uutisaiheet: Teppo, Marianne, Frederik, Kai, Anu, riidat

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje