Sara rankkasi asukkaat – kuka oli luotaantyöntävin?

18.09.2013 13:51

Kaunotar ja hirvio -tehtävässä Sara joutui piinapenkkiin: hänen tuli laittaa asukkaat viehättävyysjärjestykseen. Jorin tuli arvata oikea järjestys.

Asukkaat olivat saaneet suoritettavakseen hyväntekeväisyyskilpailun tehtävän. Isoveli oli valinnut Suureen Big Brother -satuun liittyvää tehtävää suorittamaan Kaunotar-hahmo Saran. Saran oli määrä laittaa päiväkirjahuoneessa muut asukkaat järjestykseen, sen mukaan kuka olisi puoleensavetävin ja kuka luotaantyöntävin.

Hirviön hahmoa esittävä Jori puolestaan oli saanut tehtäväkseen sillä välin arvata, millaiseen järjestykseen Sara asukkaat laittaisi.

Pian oli aika selvittää, onnistuiko Kaunottaren ja Hirviön yhteistyö. Isoveli kutsui jo sohvalta kaikonneen asukaskatraan takaisin, ja Sara tuli ulos päiväkirjahuoneesta.

– Emmä ois halunnu tehä tätä, Sara sanoi kuin maansa myyneenä.

Muut ymmärsivät naista. Oli kuitenkin aika paljastaa sekä Saran rankkaus sekä Jorin arvaus siitä.

Jori oli arvannut järjestyksestä kolme kuudesta oikein. Oikein menivät kolme ensimmäistä: Sara piti ykkösenä Aleksia, sitten Claudiaa ja kolmantena Johannaa.

Kolme viimeistä taasen menivät väärin. Jori aveli, että Sara olisi listannut Anne-Marin neljänneksi ja Anun viidenneksi. Tätä Jori perusteli pilke silmäkulmassa sillä, että arveli Saran pelkäävän Anua hiukan.

– Teppoa taas et olisi kehdannut laittaa kärkeen, joten se on viimeinen, Jori sanoi.

Sara hymyili Jorin arvaukselle ja muut odottivat jännittyneinä. Pian Sara näytti pian oman listauksensa.

– Aleks oli ekana, koska se on kaikkien kaveri ja tulen sen kanssa toimeen parhaiten.

Toiseksi Kaunotar-Sara valitsi Claudian, sillä koki tulleensa läheiseksi naisen kanssa nukkuessaan samassa makuuhuoneessa ja siellä juteltuaan. Johannasta Sara sanoi pitävänsä ihmisenä, kuten myös Anusta, mutta Johanna meni niukasti Anun ohi ruuanlaittotaitonsa vuoksi. Tepon nainen listasi toiseksi viimeiseksi luotaantyöntävään päähän taulua.

– Ja Teppo, teillä on omat jutut jätkien kanssa, en ajattele susta mitään pahaa, Sara sanoi.

Viimeiseksi rankkaamalleen Anne-Marille Sara selitti päätöstään.

– Oot tullut vikana, ja muihin oon jo kiintynyt. Jos oisit ollut alusta asti, voisit olla vaikka ekana. Siksi tää järjestys, Sara valaisi.

Kaikki aplodeeraasivat Saran esitykselle ja kiittelivät hyvistä perusteluista. Joukko iloitsi, että puolet oli mennyt oikein tehtävässä, kuten sen onnistumiseksi pitikin.

–Hyvä Jori! Sara huudahti.

Sara vielä lopuksi pohti, miksi juuri hän oli saanut tehtävän.

– No just siksi! muut sanoivat.

– Sä oot kaikkein kiltein, Anu sanoi.

Välittömästi tämän jälkeen Johannan Kolme pientä porsasta -tehtävän musiikki alkoi soida, ja asukkaat säntäsivät pihalle seuraamaan naisen edesottamuksia.

Sara päiväkirjahuoneessa: Frederik ei hirveästi arvosta naisia

Vivus – hyväntekeväisyyskilpailu: Kaunotar ja hirviö

(Sub)

Uutisaiheet: Teppo, Sara, tehtävät, Jori

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje