Sara räväytti chilinsyöntikilpailussa

12.09.2013 22:20

Asukkaat söivät iltapalaa, kun ilmoille nousi idea chilinsyöntikilpailusta. Jori oli ehdokkaana kilpailuun jo kauan, mutta viime hetkellä Sara päätti osallistua myös. Sara ja Jori kävelivät ympäri taloa naamapunaisena.

Asukkaat viettivät aikaa keittiössä iltapalaa nautiskellen, kun he ryhtyivät miettimään chilinsyöntikilpailun mahdollisuutta. Asukkaiden omaan kilpailuun päätyivät Jori ja Sara. Kilpailun häviäisi se asukas, joka joisi ensimmäisenä maitoa tai söisi jotain, joka helpottaisi chilin polttamaa kipua.

Kilpailun alussa Sara kyseli asukkailta runsaasti lisätietoja kilpailun suhteen. Marianne valitsi Jorille ja Saralle sopivan kokoiset chilit. Jori ja Sara pohdiskelivat vielä kilpailun etenemistä muiden asukkaiden läheisyydessä.

– Saa olla oma tyyli, Jori kertoi.

– Mua alko jännittää, Sara ilmoitti.

– Muakin, Jori lisäsi.

–Arvaa millainen kakka tulee huomenna. Kirvelee, Claudia totesi.

Pian kilpailu alkoi ja Jori tunki chilin suuhunsa kokonaan, Sara taas kahdessa vaiheessa. Molemmat nielivät chilin ja pikkuhiljaa heidän kasvonsa muuttuivat punaiseksi. Naisasukkaat huusivat Saralle, ettei hän saisi juoda maitoa. Pian Jori ja Sara siirtyivät pihalle viilentymään.

– Tää on kyllä tulisinta chiliä ikinä, Jori huudahti.

Hetken käveltyään pihaa ympäri, siirtyi Jori sisälle ja ryntäsi etsimään jotain syötävää.

– Onkohan täällä kermaa, Jori kyseli.

Jorin jälkeen myös Sara tuli sisätiloihin ja nappasi purkillisen jogurttia. Sara voitti Jorin ja asukkaat jatkoivat keskustelua kilpailun tiimoilta.

Frederik muutti lisähuoneeseen – toiset kummastelivat

Kuka on saanut eniten pisteitä? Tämä on nimeämisten tilanne nyt!

Miehet eläytyivät tanssiin

(Sub)

Uutisaiheet: Jori, Sara

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje